Spot sniman na Blidinju

Mokarski tamburaši objavili singl 'S tobom' idealan za prvi ples

Pod redateljskom palicom Marka Mikulića-Mašije, prikazana je ljubavna priča zaljubljenog para.
Kultura / Glazba | 28. 10. 2019. u 21:44 I.Kraljević

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Spot za pjesmu S tobom sniman na Blidinju

Mokarski tamburaši, jedan od najpoznatijih hercegovačkih tamburaških sastava, objavili su spot za novi singl ”S tobom”, koji bi sudeći po prvim reakcijama mogao postati pravi hit i mnogim mladencima idealna pjesma za otvaranje prvog plesa.

U spotu, iza kojeg stoji širokobriješka produkcijska kuća ”Simbol”, pod redateljskom palicom Marka Mikulića-Mašije, prikazana je ljubavna priča zaljubljenog para kod kojeg unatoč brojnim preprekama današnjice ipak uspijeva pobijediti ljubav.

”Kada smo krenuli u realizaciju spota, želja nam je bila okupiti kvalitetnu ekipu oko sebe, a to svakako jesu naši prijatelji iz produkcijske kuće ”Simbol”. Spot je sniman na nekoliko lokacija na Blidinju i posebnom ambijentu restorana „Hajdučke vrleti“.

"Raduje nas da smo u ovome sportu predstavili snagu ljubavi i prirodna bogatstva našega kraja“, kaže Vlado Ćužić, jedan od članova poznate hercegovačke klape. Autor pjesme je Matej Češkić, a glazbu potpisuju Matej Podgorščak i Stjepan Rudenski, a za snimanje vrhunskih kadrova spomenutoga spota zaslužni su Ilija Kordić i Slavko Knežević.

Video: Mokarski tamburaši - S tobom (Official Video)

”Ponosni smo na suradnju s dragim kolegama i prijateljima i nadamo se da će publika uživati u pjesmi i sportu“, kaže Mirko Cigić uime Mokarskih  tamburaša.

Mokarski tamburaši će u svome rodnom Širokom Brijegu organizirati veliku promociju svoga spota, a nakon toga će isti biti promoviran na lokalnim radijskim i televizijskim programima, ali bez sumnje će se ovaj spot dijeliti i putem YouTube kanala i društvenih mreža do neslućenih razmjera i granica.

Mokarski tamburaši su svoje prve tamburaške note zasvirali 2005. godine kao članovi KUD-a Mokro. To su Vlado Ćužić (prim tamburica), Marko Slišković (harmonika), Mirko Cigić (kontra), i Ante Ćeškić (berdaš).

„Ovo je treći singl i nadamo se da će postati hit“, poručuju širokobriješki tamburaši.

Prvi singl koji su snimili je „Ruža“, drugi „Savršen plan“ i treći „S tobom“, a sudeći prema dosadašnjem iskustvu i prvim reakcijama za očekivati je da će postati „himna mladenaca“ i pjesma uz koju nakon stajanja na ludi kamen, sretni ulaze u bračnu luku.

Kopirati
Drag cursor here to close