14. izdanje

Mlade i iskusne snage zatvorile Mostar Blues & Rock Festival

Kultura / Glazba | 16. 07. 2016. u 09:50 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastupi grupa Rock school messengers, Small house brown i YU grupe zatvorili su 14. izdanje Mostar Blues & Rock Festivala.

U tri dana Festivala, kao i prijašnjih godina, nastupile su grupe iz svih krajeva svijeta. Tako su ove godine na festival došli glazbenici iz Austrije, Hrvatske, SAD-a, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Podsjećamo, Mostar Blues & Rock Festival je započeo predstavljanjem knjige 'Iscrpljujuća moć bluesa' novosadskog autora Tibora Nađa. Svi glazbeni sladokusci su nakon predstavljanja knjige imali priliku uživati u nastupima dva benda R'N'R VOD i Blues Caravan, koji dolaze iz BiH.

''Mostarski blues festival je jedan pravi brend, daje Mostaru jednu sliku grada kulture u kojem postoji i takvo nešto. Festivali bluesa danas imaju ekspanziju u svijetu, danas ih je sve više. Mi smo najstarija blues & rock smotra u Bosni i Hercegovini. Postojimo 14 godina, pokušat ćemo opstati, pokušat ćemo ispuniti tu – da je tako nazovem – moju želju da dovedemo svjetski priznata glazbena imena u Mostar i da se o Mostaru počne pričati samo kao o gradu kulture", obećao je direktor Mostar Blues & Rock Festivala Mili Tiro.

Kopirati
Drag cursor here to close