Hotel Beograd

Miloš Biković i Momčilo Bajagić Bajaga zajedno pjevaju Dariji

Miloš Biković i Momčilo Bajagić Bajaga su uoči premijere romantične komedije ''Hotel Beograd'' zajedno otpjevali pjesma "Darija".
Kultura / Glazba | 17. 02. 2020. u 16:49 Bljesak.info
Bajaga i Milos Bikovic - Darja

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Miloš Biković i Momčilo Bajagić Bajaga su uoči premijere romantične komedije ''Hotel Beograd'' zajedno otpjevali pjesma "Darija", napravljenu za film, a u znak zahvalnosti glumici koja pored Bikovića tumači glavnu ulogu u filmu.

"Ova pjesma je napravljena za film Hotel Beograd kao znak zahvalnosti našoj predivnoj glumici Dijani, koja je svojim talentom i vjerom u ovaj poduhvat učinila da Beograd i Srbija zasjaju novim sjajem pod filmskim reflektorima", rekao je Miloš Biković.

On se posebno zahvalio i Bajagi riječima: "Odrastao sam uz tvoje pjesme. Čast mi je što sam sa tobom, legendo, podijelio ovu mrvu stvaralaštva". Biković u filmu "Hotel Beograd" igra glavnu ulogu - veselog srpskog zavodnika koji posle niza peripetija iznenada u Beogradu sreće svoju rusku ljubav Dariju.

Lijepu Dariju - Dašu igra mlada ruska glumica Dijana Požarskaja, čije je kršeno ime Darja. Pored Bikovića i Požarskaje, u filmu glumi i veliki broj glumaca iz Srbije - Jelisaveta Teodosić, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović, Srđan Žika Todorovića, i mnogi drugi.

Premijera "Hotela Beograd" zakazana je za 10. ožujka u Beogradu, a film će se na redovnom kino repertoaru naći od 12. ožujka.

Kopirati
Drag cursor here to close