Doktor glazbenik

Milenko Pehar snimio video spot za pjesmu 'A tebe još nema na horizontu'

Kultura / Glazba | 06. 12. 2012. u 12:58 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski liječnik Milenko Pehar, osim predanog rada svom poslu i praksi nalazi slobodno vrijeme da se bavi svojom drugom ljubavi, glazbom.

Pehar je nedavno izdao svoju drugu autorsku pjesmu pod nazivom ''A tebe još nema na horizontu'', kojoj je autor glazbe, teksta i aranžmana.

Snimanje pjesme i spota radi posla i obveza se malo odužilo, ali ekipa je kvalitetno uradila svoj posao. Igor Koštroman - Cvrle u pjesmi je svirao bas gitaru, Elvis Sršen – Noa klavijature i bubnjeve, dok je Pehar gitarist i pjevač.

Prije točno godinu dana, Pehar je izdao svoju prvu pjesmu pod nazivom 'Vjera i snaga', kojoj je također uradio glazbu, tekst i aranžman.

Pehar je 2007. godine osnovao bend 'Tolerancija', u kojemu je vokal i gitarista, a ovaj bend još uvijek ima svoje svirke po klubovima.

"Glazba i rock and roll su mi ispušni ventil od morbitnih i teških situacija koje svakodnevno srećem na svome poslu", kazao je za Bljesak.info 46-godišnji liječnik.

Pehar se glazbom počeo baviti kao srednjoškolac, 1982. godine kao i većina omaldine u to vrijeme osnovao je svoj r'n'r band pod nazivom ''Obzorje'', bend je trajao dok članovi nisu krenuli na studij.

- Imam u planu snimiti album, kada se skupi dovoljno materijala i vremena, a već u pripremi imam nekoliko laganijih pjesama.

Kopirati
Drag cursor here to close