Djeca pjevaju

Male Melodije Mostara: Ples, pjesma i pobjednica

Kultura / Glazba | 16. 04. 2016. u 21:41 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U velikoj dvorani Kosače u Mostaru, u subotnje predvečerje održan je jubilarni 20. dječji festival Melodije Mostara.

Na pozornici je nastupilo 12 izvođača koji su se natjecali za različite nagrade (aranžman, glazba, nagrada publike, nagrada žirija...).

Najbolja debitantica je bila Anđela Knezović koja je otpjevala pjesmu 'Uzalud', najbolju interpretaciju imala je Beata Cvitković s pjesmom 'Osmijeh'.

Najbolji aranžman imala je Marija Golemac s pjesmom 'La vitta e bella', dok je Anastasija Tanasić s pjesmom 'San' dobila nagradu za najbolju pjesmu.

Na trećem mjestu po glasovima stručnog žirija je završila Anastasija Jelić ('Najbolje prijateljice'), drugo mjesto ocjenjivačkog suda je osvojila Anastasija Jelić ('Pidžama party'), još jedna nagrada stučnog ocjenjivačkog suda otišla je za Anu Lucović ('To sam ja').

Katarina Barbarić ('Prva ljubav') je dobila nagradu za glazbu. Po glasovima publike na trećem mjestu završila je Marta Hrkać ('Lijepo je'), na drugom mjestu Nina Sinković ('Muvanje'), dok su na prvom mjestu po glasovima publike završili članovi B-starsa ('Mali plavi').

Grand prix Malih melodija Mostara osvojila je Lucija Golemac s pjesmom 'Celebration of life'. Glazbu i aranžman za pjesmu uradio je Zoran Milović, dok je tekst pjesme napisala Vesna Jelić.

Program je vodio Mladen Jeličić Troko, dok su u zabavnom dijelu programa nastupile članice baletnog studija 'Arabesque', te Pero Križanović.

Kopirati
Drag cursor here to close