Novi singl

S iglama u rukama Magnifico poručuje 'Say No When You Gotta Say Yes'

''Neka nas vode drskost, humor, razigranost i vlastito razmišljanje na putu do slobodnog duha'' - poručuje Magnifico.
Kultura / Glazba | 18. 11. 2020. u 17:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Robert Pešut – Magnifico, autor takozvane ''najskuplje'' pjesme u kafani, Pukni zoro, kreator glazbe za filmove Montevideo i Senke nad Balkanom, planetarnoj publici predstavlja novu pjesmu.

''Singl Say No When You Gotta Say Yes'' je glazbeni komentar umjetnika na sadašnjost, na trenutak u kojem svatko od nas može postati okidač promjena.

''Neka nas vode drskost, humor, razigranost i vlastito razmišljanje na putu do slobodnog duha'' - poručuje Magnifico.

Video za novi singl snimljen je u jednostavnoj formi, uz pomoć iPad-a i sa efektima koji su dostupni u svakodnevnom životu kroz društvene mreže. Za režiju je bio odgovoran Mark Pirc
(Studio 7), koji je sa Magnificom uradio i njegovu pjesmu Pegica.

Video: Magnifico - Say No When You Gotta Say Yes

Single Say No When You Gotta Say Yes izlazi 16. studenog i kao limited edition 7’’ vinil. Na coveru Magnifico u rukama drži igle za pletenje i pletivo. Slika predstavlja jedno od mogućih tehnika koje pokazuju kako ostati slobodnog duha u ekstremnim uvjetima.

Šarlatan, kauboj i prvak žanra Balkan-disco-schlager je u svojoj tridesetogodišnjoj karijeri uspio u tome da njegove pjesme budu čak i tema diskusije u Europskom parlamentu, dok su hitovi kao što su Hir Aj Kam Hir Aj Go i Give Mi Mani, sa izdavačkom kućom Sony obišli cijeli svijet. Njegove pjesme su bile sastavni dio ne samo serija na Balkanu, već i popularne američke serije CSI Miami, kao i prošlogodišnje HBO španjolske serije Foodie Love.

U listopadu ove godine dodijeljena mu je peta Zlatna Antena u karijeri, ovog puta za najbolju glazbu u TV seriji Senke nad Balkanom 2.

Kopirati
Drag cursor here to close