American Corner

Glazbena radionica u Mostaru: Live kodiranje glazbe

Na radionici će se učiti što je programiranje glazbe i kako se pomoću digitalnog teksta može komponirati.
Kultura / Glazba | 13. 05. 2019. u 14:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

American Corner Mostar organizira zanimljivu glazbenu radionicu 'Live kodiranje glazbe', koja će  se održati u subotu, 18. svibnja 2019. u 14 sati.

Na radionici će se učiti što je programiranje glazbe i kako se  pomoću digitalnog teksta može komponirati.

Voditelj radionice je IT stručnjak i umjetnik Haris Hadžić poznatiji  kao Space Lufter, koji kroz zanimljiv hobi spaja informacijske tehnologije i umjetnost.

“Programiranje muzike  je moj najljepši hobi koji sam otkrio. Zapravo uvijek sam se trudio, pošto obožavam svijet umetnosti i živim svijet ITa, da spojim ta dva naizgled nespojiva svijeta. Djeluje kao da je teško spojiti te dvije strane i upravo to me inspirisalo da spojim te dvije sfere.”  

Na radionici u Američkom kutku polaznici će se upoznati s programom Sonic Pi [http://sonic-pi.net] i naučiti  kako da programiranjem stvaraju  vlastitu glazbu . Ujedno će generalno naučiti mnogo o programiranju te uz timski rad i zanimljivog mentora steći nove vještine koje će u budućnosti moći dalje sami razvijati.

Namijenjena je ljubiteljima glazbe i programiranja,kao i onima koji imaju afinitete za učenje navedenog. Također su dobro došla i djeca starija od 13 godina.

Prijaviti se možete putem  linka.

Broj mjesta je ograničen.

Kopirati
Drag cursor here to close