Legendarna grupa

Galija objavila spot za novu pjesmu "Nešto me goni"

Spot za pjesmu snimljen je na upečatljivim losanđeleskim lokacijama kao što su Downtown, Santa Monica i Malibu, a u spotu glumi Vera Mešterović, model i prva Miss Makedonije za Miss svijeta 1996. godine.
Kultura / Glazba | 08. 10. 2018. u 18:35 Bljesak.info
Galija - Nešto me goni (Official video)

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legendarna grupa Galija objavila je spot za pjesmu "Nešto me goni" s novog albuma "U raju iznad oblaka" koji će koncertno promovisati 9. studenog u beogradskom Sava centru.

Spot za pjesmu snimljen je na upečatljivim losanđeleskim lokacijama kao što su Downtown, Santa Monica i Malibu, a u spotu glumi Vera Mešterović, model i prva Miss Makedonije za Miss svijeta 1996. godine. Spot je radio Dragoslav Ulić Dag.

"Dag živi u Los Angelesu i bilo je prirodno da iskoristimo njegov boravak tamo da dobijemo još jedan vizualno vrhunski spot. Čini mi se da je spot dobro došao u današnjoj najezdi primitivizma, kada se žensko tijelo prečesto prikazuje eksplicitno, prosto i banalno. Zahvaljujući Veri i Dagu mi ga pokazujemo kao nešto najljepše, nešto prirodno i zaista veličanstveno", objašnjava frontmen Galije Nenad Milosavljević, a prenosi Klix.

Frontmen čuvene grupe rekao je i kako će se 9. studenog bend vratiti nekim pjesmama koje dugo nije svirao, a kojima će obući neko novo odijelo.

Kopirati
Drag cursor here to close