Za mališane

Latif i Mravko Travko ''Pozdravom'' najavljuju novi album

Latif i Mravko Travko singlom ''Pozdrav'' pozivaju djevojčice, dječake i roditelje da otvorenih srca dočekaju novi album pjesama za djecu ''Družina čarobne travke''.
Kultura / Glazba | 07. 01. 2021. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon više od dvije godine od posljednjeg albuma i godinu dana od spektakularnog koncerta u dvorani ''Mirza Delibašić'' Latif i Mravko Travko se vraćaju još veseliji i raspjevaniji.

Latif i Mravko Travko singlom ''Pozdrav'' pozivaju djevojčice, dječake i roditelje da otvorenih srca dočekaju novi album pjesama za djecu ''Družina čarobne travke''.

''Zabava je temelj odrastanja naše djece, kroz koji djeca najlakše usvajaju nova znanja ali i vrijednosti. Ukoliko želimo da im priuštimo zdravo odrastanje, moramo voditi računa o sadržajima kojima ih izlažemo'', poručio je Latif Moćević, pjevač i koautor Mravko Travko projekta, te dodao da i novi album donosi pregršt poruka ljubavi i dobrote – duhovne hrane koja je potrebna svima, a naročito djeci.

Video: Latif i Mravko Travko - Pozdrav

Osim audio izdanja, veseli dvojac snimio je i video album na kojem se nalazi sedam novih pjesama ali i sve prethodno snimljene numere kao poklon svima kupcima, koje pozivaju da budu dio družine koju veže veza prijateljstva i ljubavi koja nikada ne nestaje.

Album će biti dostupan u online prodaji od 14. siječnja, a live promocija je zakazana za nedjelju, 17. siječnja u 18h na Facebook stranici Mravko Travko.

Do službenog objavljivanja albuma, korisnici Moja TV mogu pogledati dio show-a ''Družina čarobne travke'' u Moja TV videoteci potpuno besplatno.

Latif i Mravko Travko

Latif i Mravko Travko su veseli dvojac koji je svoju misiju započeo 2017. objavljivanjem hit albuma pjesama za djecu ''Hvala mama'' a nastavili 2018. drugim albumom ''Latif i Mravko Travko''.

Mravko Travko Tim okuplja stručnjake iz raznih oblasti sa ciljem stvaranja sadržaja čiji je temelj zdrava zabava.

Do sada su Latif i Mravko Travko održali veliki broj koncerata od čega dva u dvorani Dom mladih (2017. i 2018.) a u prosincu 2019. su održali koncert u dvorani ''Mirza Delibašić''.

Do sada je koncerte gledalo više od 15.000 tisuća mališana a u radionicama ''Muzika o lijepom'' sludjelovalo više od 2.000 sudionika. Objavljene su i dvije slikovnice iz pera koautorice projekta Mersihe Moćević a po motivima slikovnice ''Mravko Travko'' producirana je i kazališna predstava.

Od listopada 2019. emitira se i igrano-animirani serijal ''Mravko Travko''. Autori projekta i koautori kompozicija su Mersiha i Latif Moćević.

Latif Moćević

Latif Moćević je bh. kantautor. Obrazovanje je sticao na Muzičkoj akademiji u Sarajevu, odsjek solo pjevanje. Iza sebe ima tri studijska albuma i dva albuma pjesama za djecu.

Koncertirao je širom regije, Europe i SAD-a. Utemeljio je umjetnički concept ''Muzika o lijepom'' kroz koji promovira muziku koja gaji vrijednosti dobra bez obzira na žanr.

Kruna dosadašnjeg rada je koncert ''Melodija'' održan u Narodnom pozorištu Sarajevo u lipnju 2018.

Kopirati
Drag cursor here to close