13.kolovoza

Koncert Miroslava Škore u Međugorju

Miroslav Škoro, danas jedan od najpopularnijih pjevača u Hrvatskoj, dolazi iz Osijeka
Kultura / Glazba | 10. 08. 2018. u 11:58 Promo
Kopirati

Koncert Miroslava Škore će se održati 13. kolovoza 2018., uoči blagdana Velike Gospe, s početkom u 20 sati i 30 minuta, u prekrasnom amfitetaru Herceg Etno sela. Sponzori koncerta su: Dažjić commerce, Croatia Osiguranje, Elektroprivreda HZHB, te Ledo. 

Miroslav Škoro, danas jedan od najpopularnijih pjevača u Hrvatskoj, dolazi iz Osijeka gdje je završio Ekonomski fakultet, a ondje je i u prosincu 2017. obranio svoju doktorsku disertaciju "Modeli upravljanja i raspodjele prihoda glazbene industrije u uvjetima digitalizacije". Svojim hitovima poput "Ne dirajte mi ravnicu", "Šumi, šumi javore“, "Mata“, "Ne vjeruje srce pameti“, "Majko jedina“, "Sude mi" te mnogim drugima puni koncertne dvorane.

S popularnim pjevačem kojeg ne prate skandali, obavili smo kratki razgovor nekoliko dana uoči velikog koncerta u Međugorju, a na pitanje što mu znači ovaj koncert odgovorio je u svome stilu: ‘Neki dan su me, u još jednom razgovoru za medije, pitali što mi znači koncert u Međugorju? Naime, čak i u najavi tog koncerata spominje se dugi niz godina kako nisam nastupao tamo. Kažu, 7,8 godina je prošlo... Što je tome razlog, pitaju me? Ne znam... koncerti se uglavnom događaju na dva načina: tako da te netko od promotora ili organizatora zovne, pa ti dođeš ili kreneš na nekakvu promotivnu turneju i onda ideš od mjesta do mjesta. Posao je to protkan emocijom i ukusom publike, s jedne strane, i onoga što  ti radiš i kako doživljavaš glazbu s druge strane. - Koncert Miroslava Škore u Međugorju

Foto: PR / 

I uvijek te bude strah hoće li biti ljudi, hoće li itko doći? Je li ispravan taj moj glazbeni put? Jesu li to teme koje mogu doprijeti do ljudi?

Ruku na srce, nije me dugo bilo u Međugorju jer me nitko nije ni zvao da dođem, pa se čovjek pita sluša li uopće tko te moje pjesme o vjeri, ljubavi i domovini? Jer, ima u tim krajevima koncerata, nije da nema... i siguran sam da ima ljudi koji vole ići na koncerte na kojima se pjeva o vjeri, ljubavi i domovini, samo nemaju prigodu za to.

Zato se radujem koncertu u Međugorju. On mi znači susret s ljudima koji misle kao ja.’

Ulaznice

Ulaznice se mogu kupiti na recepciji Herceg Etno sela, na info pultu Mepas Mall-a, kao i preko sustava kupikartu.ba. Također će neki broj ulaznica biti u prodaju na licu mjesta neposredno prije koncerta, kako bi se olakšalo onima koji dolaze iz udaljenijih mjesta.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.