Mostar Rock School

Koncert 2u1: Obilježen Svjetski dan glazbe i kraj programa

Koncert je obilježio i završetak ove školske godine, a upisi u novu, 2020./21. rock školsku godinu bit će raspisani u kolovozu
Kultura / Glazba | 22. 06. 2020. u 16:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U atriju Muzičkog Centra Pavarotti u nedjelju je Mostar Rock School koncertom obilježila Svjetski dan glazbe.

Četrnaest bendova sviralo je na koncertu, koji je ujedno i posljednji programski koncert u 2019./20. rock školskoj godini.

Foto: PR / Koncert Rock School Mostar

''Tradicionalno obilježavamo ovaj dan već nekoliko godina i svojim događajem 'Rock the City' pokušavamo ponuditi građanima Mostara kvalitetan glazbeni program. Ove godine, u nešto intimnijoj atmosferi, pridržavajući se mjera distance i zaštite, događaj smo organizirali zajedno sa našim programskim session koncertom, samo za naše polaznike i njihove pratnje. Nadamo se da već od slijedeće godine 'Rock the City' nastavlja tradicijom koju je uspostavio, te da ćemo uskoro ponovno zasvirati pred nešto većom publikom'', kažu iz Rock Škole.

Mladi ljudi okupljeni u session bendove mjesec dana radili su na vlastitim autorskim pjesmama i coverima iz razdoblja '90-ih godina s kojima su se predstavili na koncertu, a pozornicu su sa njima podijelili i polaznici Mobilne Rock Škole iz Širokog Brijega, te Stone Roses Cover Band.

Koncert je obilježio i završetak ove školske godine, a upisi u novu, 2020./21. rock školsku godinu bit će raspisani u kolovozu, priopćeno je iz Rock škole.

Kopirati
Drag cursor here to close