MC Pavarotti

Još pet dana ostalo za prijavu na Gitarijadu ''Na putu za jug''

Poziv je otvoren za skupine iz BiH, bez obzira na starosnu dob i glazbeno usmjerenje
Kultura / Glazba | 25. 06. 2018. u 11:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prijave za sudjelovanje, četvrte po redu, državne Gitarijade ''Na putu za jug'' traju još pet dana, a organizator natjecanja je Muzički centar Pavarotti Mostar.

Nakon prijava, izborni žiri će odabrati grupe koje će se predstaviti pred glavnim žirijem u finalnim večerima, 9. i 10. kolovoza na otvorenoj sceni MC Pavarotti Mostar, priopćeno je.

Nakon dvije natjecateljske večeri i izbora pobjednika, gitarijada završava 11.8. nastupom grupa Justin's Johnson (CRO), Crossroad Blues Band (MK) i Emir & Frozen Camels (BiH).

Poziv je otvoren za skupine iz BiH, bez obzira na starosnu dob i glazbeno usmjerenje. Ne mogu se prijaviti skupine koje imaju više od jednog objavljenog albuma.

Potrebno je da skupina u svom sastavu ima gitaristu, tako da natjecanje preferira grupe, i nije predviđeno za samostalne gitariste i duete, stoji u priopćenju.

Krajnji rok za prijavu je 30. lipnja 2018. godine.

Prvoplasirana grupa će biti nagrađena trodnevnim snimanjem u studiju ''A'' MC Pavarotti, a predviđene su i nagrade za najboljeg gitaristu, basistu, bubnjara i pjevača. 

Kako se prijaviti?

Zainteresirane skupine trebaju putem e-maila: [email protected] poslati slijedeće podatke:

- naziv grupe

- grad ili mjesto odakle dolaze

- kraću biografiju

- audio ili video snimak (audio mp3 format, profesionalni ili demo)

- kontakt (e mail i telefon)

Kopirati
Drag cursor here to close