Potrebni bendovi

Još 12 dana traju prijave za 6. gitarijadu 'Na putu za jug'

Prijave su otvorene do petka 10. srpnja, nakon čega će selektivni žiri odabrati četiri najbolja benda.
Kultura / Glazba | 29. 06. 2020. u 11:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još dvanaest dana ostalo je do kraja prijavnog roka za šestu po redu Gitarijadu 'Na putu za jug', koju organizira Muzički centar Pavarotti.

Na ovaj, sada već tradicionalni glazbeno festival, mogu se prijaviti bendovi s područja čitave Bosne i Hercegovine, priopćili su organizatori.

Prijave su otvorene do petka 10. srpnja, nakon čega će selektivni žiri odabrati četiri najbolja benda.

Finalisti će se natjecati u skraćenom programu od 20 minuta sviranja uživo na pozornici Studija 'A', Muzičkog centa Pavarotti, uz sve propisane mjere zaštite koje su trenutno na snazi. Veliko finale na programu je u subotu, 25. srpnja.

Tročlani žiri će neposredno nakon natjecanja odlučiti o pobjedniku ovogodišnje Gitarijade 'Na putu za jug', kojem će, kao i prethodnih godina, pripasti trodnevno snimanje u Studiju 'A' MC Pavarotti, uz osigurani smještaj.

Dodijelit će se i nagrade za najboljeg gitaristu, vokalnu izvedbu, basistu i bubnjara.

S obzirom na novonastalu situaciju u vezi sa širenjem Corona virusa kao i propisane mjere zaštite, finalna večer neće biti otvorena za publiku, ali će cijelo natjecanje, te proglašenje pobjednika, biti moguće pratiti uživo, putem live streaminga.

Poveznica za praćenje finalne večeri bit će oglašena na internetskoj i Facebook stranici Muzičkog centra Pavarotti, kao i putem medija.

Zainteresirani bendovi trebaju poslati sljedeće podatke:

  • naziv grupe
  • grad ili mjesto odakle članovi grupe dolaze
  • kraću biografiju grupe
  • audio ili video snimak (audio mp3 format, profesionalni ili demo)
  • kontakt (e-mail i telefon)

Prijave slati putem e-maila: [email protected].

Krajnji rok za prijavu je 10. srpnja. Selektivni žiri će nakon odabira finalista, iste obavijestiti o tehničkim detaljima nastupa, priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close