PURE

Jedva čekamo - Mara dovršava novi album!

Za razliku od prijašnjih albuma Mara je ovaj put uradio i dvije pjesme na engleskom jeziku.
Kultura / Glazba | 21. 07. 2021. u 14:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski kantautor Sanel Marić Mara dovršava rad na novom albumu koji će uskoro ugledati svjetlo dana.

Riječ je o akustičnom albumu pod nazivom 'PURE' (ČISTO) na kojem će se naći šest pjesama. Uz Maru, na novom materijalu radio je Dario Lukić (klavir), dok produkciju potpisuje Đani Pervan, koji je producirao i Marin prijašnji album 'Kovilje'.

''Novi Album "PURE"(ČISTO) je kao što i samo ime kaže nešto izvorno, jednostavno i čisto, naravno na engleskom jeziku, a za one što idu na prvu nek' dodaju samo malo putera i eto ga'', kazao je Mara.

Dodao je kako će album biti s nešto manje pjesama nego što je uobičajeno, u njihovom izvornom ruhu, što neće umanjiti trajanje i kvaliteta.

''Sve smo sveli na minimum kako bi se sačuvala osnova ili esencija onog što predstavljamo ja i Dario u našim novim pjesmama. Neke stvari su dobro stare i davno sam ih pisao, skoro pa i zaboravio. Ali moj drug mi to izgleda nije dao, pa će se tako pojaviti i pjesma 'Boje jeseni', koju sam počeo pisati mislim prije skoro 20-tak godina, potom 'Jutro' i druge, nama drage'', objasnio je Mara.

Video: Mara - I gdje da sada odem /// LIVE

Za razliku od prijašnjih albuma Mara je ovaj put uradio i dvije pjesme na engleskom jeziku.

''Dario je svoju kreativnost i kvalitetu u ovom albumu doveo do vrhunca te će većina pjesama biti u aranžmanu klavir i glas a neke i skroz nove, čak na engleskom jeziku. Nešto nas tako provozalo. Album 'PURE' će raditi naš drug i producent Đani Pervan, koji će kao i do sad na svoj kreativno-inovativni način učiniti da ovo bude još jedno, naše zajedničko putovanje. Radujemo se i jedva čekamo'', kazao je Mara.

Iza Sanela Marića Mare su dosad četiri albuma: Kroz, Funkcija života u e - molu, Vasduh i Kovilje, kao i dosta singlova poput 'Pismo nikome', 'I gdje da sada odem', 'Ruke', te nekih starijih poput 'S pričom u lišće i vjetar', Planine Paname'… 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close