Uskoro video

Jasna Gospić u Sarajevu snimila spot za 'Iluziju'

Kultura / Glazba | 25. 03. 2019. u 13:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Sa snimanja spota u Sarajevu

Jasna Gospić je krajem godine predstavila novu pjesmu ''Iluzija'', koju autorski potpisuje Dženan Jahić. 

Aranžman je djelo Marina Meštrovića, a odsvirali su je vrhunski glazbenici poput Ede Krilića, Almira Hukelića i drugih.

Vesela pjesma koja govori o maštanjima, najsuptilnijim ljudskim emocijama i željama, proteklih nekoliko dana ekranizirana je u Sarajevu. Snimanje se odvijalo na nekoliko atraktivnih lokacija, a, uz Jasnu, u ovoj glazbenoj priči glavni akteri su i sam autor pjesme Jahić, te glumica Simonida Mandić.

''Njihovi kadrovi u spotu simboliziraju potragu za pravom ljubavi i njenim ostvarenjem. Numera ''Iluzija'' je četvrta pjesma koju je Dženan napisao za mene, poslije ''Maline'' i dueta sa Halidom Bešlićem i Franom Lasićem.

Osim autorskog pečata, raduje me njegova želja da sudjeluje na snimanju spota i da svoj doprinos da pjesma u najboljem izdanju i slikom bude dočarana publici. Nakon spota za pjesmu ''Malina'', ovo je drugi put da Dženan glumi u mom spotu.

Potrudili smo se da video bude lepršav, jednostavan, proljetni i optimističan. To su osobine koje krase mladog Dženana, a ja sam se i interpretacijom prilagodila tom svježem, mladalačkom zvuku.

Pjesma je jako lijepa, a uz producenta Marina Meštrovića, te izvanredne glazbenike Almira Hukelića i Edu Krilića, mislim da će je publika dobro prihvatiti i rado slušati, ali i uživati u njenoj slici. Naš tim je veoma zadovoljan, a to je prvi uvjet za uspjeh, bilo što da radimo'', kaže Jasna Gospić.

Spot je režirao Benjamin Šehić u Hayat produkciji, Jasninoj matičnoj kući s kojom surađuje dugi niz godina, a kojoj je zahvalna na velikoj podršci i kvalitetu koji zajedno njeguju. Za Jasninu frizuru i šminku tijekom snimanja pobrinule su se Belma Klačar i Nermina Ibrulj.

Do premijere spota, pjesmu ''Iluzija'' možete slušati ovdje

Video: ILUZIJA - JASNA GOSPIC
Kopirati
Drag cursor here to close