''Nek' izgori tama!'

Imamo novi hit! Poslušajte 'Vatre u nama' Ive Jurića

Ivo Jurić i njegove kolege iz grupe Sinergija na vas će prenijeti pozitivnu energiju!
Kultura / Glazba | 08. 04. 2021. u 13:32 Bljesak.info
Vatre u nama - Ivo Jurić

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski glazbenik Ivo Jurić koji već dugo plijeni pozornost publike i stručnjaka objavio je novi singl.

Vatre u nama naziv je singla kojeg Ivo izdaje pod izdavačkom kućom Menart.

''Glazbu je pisao poznati hrvatski ''hit maker'' Marko Tomasović. Ideja za suradnju s Markom javila mi se nekada krajem ljeta prošle godine. Tražio sam neku pjesmu veselog brzog ritma, dobre melodije koja nosi pozitivnu emociju. Tekst za ovu pjesmu potpisuje Danijela Borovnjak, redovita Markova suradnica. Sam tekst prati ritam i atmosferu cijele pjesme i donosi tu vedru i pozitivnu energiju'', kaže Ivo za Bljesak.info.

Foto: Marija Tadić / Ivo Jurić

Aranžman i mix pjesme radio je njegov producent Josip Joco Vukoja, klavijature je snimao maestro Zvonimir Pejić, a vokal i prateće vokale Ivo je snimao sam kući, u svom malom „home studiju“. Na sve to sjajan mastering odradio je Saša Miočić.

''Spot je sniman u Zagrebu. Za kadrove i video editing zadužena je bila Marija Tadić, a sve pod budnim okom izvršne producentice Ane Borić. Kad smo dogovarali scenarij spota htio sam da budem dio benda i da skupa sa bendom prenesem na kameru tu energiju kao da je live svirka. Odlika svih dobrih bendova je prepoznatljiva osobnost, karakter, neka energija koja zrači iz njih da i tebe samog na prve odsvirane taktove pokrene. A Sinergija je upravo to, sjajan uigran bend prepoznatljivog stila'', kaže Jurić za svoje kolege.

Dodaje da mu je bila čast da su baš oni bili njegov bend u ovome spotu.

Foto: Marija Tadić / Ivo Jurić i Sinergija

''Hvala im puno što su mi izašli u susret i pomogli mi... Da atmosfera bude još bolja, još vatrenija, pobrinula se Maja Denac sa svojim fantastičnim fire show-om. Ona je baš dala onaj poseban efekt spotu... Za moju frizuru i bradu zaslužna je Kolinda Zovnko salon New Look iz Mostara, a za šminku Jopalala studio'', kaže Ivo.

Ivo kaže da ovo nije kraj, završio je već pet pjesama, a sljedeći singl planira objaviti na jesen u rujnu. Plan mu je, ako sve bude kako treba do kraja godine izdati cijeli album.

Kopirati
Drag cursor here to close