Teaser

Indigo objavio teaser za novi album Victoria

Teaser otkriva djelić glazbe sa dolazećeg izdanja, i obećava mističnu instrumentalnu atmosferu koju će album nositi.
Kultura / Glazba | 31. 03. 2021. u 21:00 Bljesak.info
Indigo - Victoria (Teaser)

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Victoria je naziv novog albuma domaćeg producenta Indiga, otkriveno je prvim objavljenim teaserom. Producent iz glazbene kuće Fm Jam dosadašnjih 10 godina rada obilježava svojim prvim solo albumom.

Teaser otkriva djelić glazbe sa dolazećeg izdanja, i obećava mističnu instrumentalnu atmosferu koju će album nositi. Prethodno je Indigo nagovijestio kako će album Victoria biti ''glazba za film koji ne postoji''.

Dodatnu potvrdu tome kako će nas ovaj projekt voditi u nove i nepoznate svjetove, obećava i suradnja sa sarajevskim umjetnikom Enisom Čišićem. Uz Indigov futuristični zvuk, Enis kreira vizualni identitet albuma, što nam garantira nezaboravno audiovizualno iskustvo.

Prvi single sa ovog izdanja obradovat će nas jako brzo, s obzirom na to da je u pripremi objavljivanje pjesme Wolves. Nedugo nakon toga na svim digitalnim platformama imat ćemo priliku poslušati kompletan album Victoria.

U proteklih 10 godina Indigo se bavio produkcijom za mnoge izvođače u regiji, a posebno se istaknuo radeći kompletnu glazbu i produkciju za tri zajednička albuma “Putanja”, “Egzil” i “20/20” skupa sa Frenkijem i Kontrom.

Albumi su snimani u Red Bull muzičkim studijima na tri kontinenta – u Berlinu, Tokiju i Los Angelesu. Suradnja sa Red Bullom nastavlja se i na izdanju Victoria, a podršku projektu dao je i Goethe Institut u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close