Koncert Simfonijskog orkestra

Ljubavlju i pjesmama vratili nadu u dobrotu ljudi barem na Valentinovo

Na programu su bile popularne balade, a solisti su devet mladih, ali već afirmiranih pjevača iz Mostara. Simfonijskim orkestrom Mostar dirigira maestro Damir Bunoza, koji potpisuje i aranžmane svih skladbi na koncertu.
Kultura / Glazba | 15. 02. 2018. u 08:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Video: Humanitarni Valentinovski koncert - s ljubavlju za potrebite

Predivne ljubavne pjesme mamile su osmjehe na lica svih posjetitelja Valentinovskog koncerta kojeg Simfonijski orkestar Mostar tradicionalno organizira  u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača.

  / Foto: Bljesak.info

Ovoga puta koncert je humanitarnoga karaktera, a prihod od prodanih ulaznica doniraju se roditeljima jednogodišnjega dječačića iz Zvornika.

  / Foto: Bljesak.info

Malenom Aleksandru Gajiću dijagnosticiran je rak na mozgu i potrebno je skupiti nekoliko stotina tisuća eura za operaciju u jednoj od europskih klinika pa su simfoničari pozvali sve ljude široka srca na koncert kako bi kupovinom ulaznica pomogli obitelji Gajić.

  / Foto: Bljesak.info

Na programu su bile popularne balade, a solisti su bili devet mladih, ali već afirmiranih pjevača iz Mostara. Simfonijskim orkestrom Mostar dirigirao je maestro Damir Bunoza, koji potpisuje i aranžmane svih skladbi na koncertu.

  / Foto: Bljesak.info
  / Foto: Bljesak.info
  / Foto: Bljesak.info
  / Foto: Bljesak.info
  / Foto: Bljesak.info
Kopirati
Drag cursor here to close