24. lipnja

Humanitarni koncert duhovne glazbe 'Pomozimo zajedno' u Širokom Brijegu

Koncert će se održati u ponedjeljak, 24. lipnja, ispred crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u Širokom Brijegu s početkom u 20 sati.
Kultura / Glazba | 07. 06. 2019. u 12:13 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu obilježavanja sedme godišnjice rada i djelovanja humanitarna udruga "Fra Mladen Hrkać" organizira tradicionalni humanitarni koncert duhovne glazbe "Pomozimo zajedno!", u suradnji s Franjevačkim samostanom i župom Uznesenja Blažene Djevice Marije iz Širokog Brijega. 

Koncert će se održati u ponedjeljak, 24. lipnja, ispred crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u Širokom Brijegu s početkom u 20 sati. 

Na koncertu će sudjelovati Radojka Šverko i prof. Vladimir Babin, Stijepo Gleđ Markos, Infinitas i Dominik Lučić, Sestre Ramljak, Stjepan Lach, fra Marin Karačić i Đuro Ravenšćak, najavili su organizatori. 

Koncert "Pomozimo zajedno!" još je jedan u nizu događaja čiji prihod od dobrovoljnih priloga, jednokratnih donacija i poziva na humanitarne brojeve telefona (17000 za područje BiH i 060 9999 za područje RH) bit će usmjeren u fond projekta “Dom fra Mladen Hrkać” u sklopu kojeg će Udruga nastaviti djelovati i pružati pomoć najranjivijim korisničkim skupinama. 

Ulaz je slobodan, a svi posjetitelji imat će mogućnost dati svoje dobrovoljne priloge u donacijske kutije na izložbenim informativnim pultovima na samom mjestu događaja. 

Koncert se održava pod visokim pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Županije zapadnohercegovačke i Grada Širokog Brijega. 

Glavni sponzori događaja su JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar i JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar. 

Humanitarna udruga "Fra Mladen Hrkać" pomaže osobe sa zdravstvenim poteškoćama s područja Bosne i Hercegovine i Hrvatske koje se liječe u Zagrebu, daleko od svog doma.


Kopirati
Drag cursor here to close