Kultura globalne komunikacije

Gradski orkestar Stolac organizira seminar za članove gradskih orkestara iz osam bh. gradova

Na seminaru će sudjelovati članovi gradskih orkestara iz Stoca, Livna, Kaknja, Živininica, Travnika, Jajca, Nove Bile, Zenice.
Kultura / Glazba | 30. 10. 2017. u 22:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Arhiva  / Gradski orkestar Stolac

U organizaciji Gradskog orkestra Stolac, a u okviru realizacije projekta ''Gradski orkestar Stolac ZA /3A Građansko zajedništvo i interkulturalnu saradnju''’, u dane 3., 4. i 5. 11.2017. godine organizira seminar.

Program seminara:

  • Prvi dan seminara posvećen je temi: Muzika/Glazba – kultura globalne komunikacije
  • Drugi dan: Gradski orkestri i perspektiva razvoja zajednice
  • Treći dan: Kompetencije i rukovođenjem progresom

Poseban panel rada seminara je prezentacija iskustva skupine učenika srednje škole Stolac tijekom  posjete u SAD-u u okviru projekta ''Youth Leadership Program'' koji se implementira pod pokroviteljstvom Veleposlanstva SAD-a u BiH te aktuelizacija kontinuiteta realizacije projekta u HNŽ-u. 

Sam projekt je podržan od strane Veleposlanstva SAD u Sarajevu, te uz odobrenje Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a.

Pored profesora, nastavnika I učenika osnovnih I srednjih škola HNŽ-a, sudjelovanje u radu seminara uzet će i članovi gradskih orkestara iz Livna, Kaknja, Živininica, Travnika, Jajca, Nove Bile, Zenice.

Seminar počinje sa radom 3.11.2017. godine u petak u 10 sati u prostorijama Gradskog orkestra Stolac (nacionalni spomenik Šarića kuća) u Stocu.

Kopirati
Drag cursor here to close