''Na jedrima glazbe''

Gradonačelnik Ljubuškog primio natjecatelje glazbenog festivala

Barbarić je kazao kako je ovaj festival jedna od najljepših kulturnih manifestacija u gradu te je mališanima udijelio prigodne darove.
Kultura / Glazba | 28. 06. 2019. u 16:20 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Radio Ljubuški / Gradonačelnik Ljubuškog primio natjecatelje glazbenog festivala 

Gradonačelnik Ljubuškog Nevenko Barbarić u petak je u gradskim prostorijama upriličio prijam za sudionike glazbenog festivala ''Na jedrima glazbe'', koji je nedavno održan u ovom gradu. 

Barbarić je kazao kako je ovaj festival jedna od najljepših kulturnih manifestacija u gradu te je mališanima udijelio prigodne darove zahvalivši im zbog hrabrosti i odvažnosti na sudjelovanju. 

''Ovogodišnji festival bio je jako lijep, dobro posjećen i kvalitetno organiziran. Želim se zahvaliti vama koji ste se ohrabrili javno nastupiti, vašim roditeljima, ali i svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli u organizaciji ovog događaja'', rekao je gradonačelnik Barbarić. 

Pobjednik ovogodišnjeg festivala bio je Neno Barbarić, a nastupili su još Marija Pejić, Marija Herceg, Klara Rupčić, Sara Jezidžić, Anamarija Cernei, Iva Kežić, Gabriela Marinović, Matej Granić, Petar Vukšić i drugi.

Kopirati
Drag cursor here to close