Pripremite plesne cipelice

Grad Mostar objavio program za 'hlađenje' ljetnih večeri

Dva odlična koncerta već su iza građana, a sadržaj koji slijedi neće razočarati ljubitelje dobre glazbe.
Kultura / Glazba | 02. 07. 2021. u 10:28 J.P. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar odlučio je Mostarcima olakšati vrele ljetne večeri.

Naime, objavljen je popis besplatnih koncerata koji će u srpnju zabavljati građane grada na Neretvi.

Dva odlična koncerta već su iza građana, a sadržaj koji slijedi neće razočarati ljubitelje dobre glazbe.

Novi koncert Mostar Rock Schoola zakazan je za 2. srpnja u Starom gradu kod caffea Marshall s početkom u 21:00 sat, a već 03. srpnja u 21:00 sati Mostar Rock School svirat će u Kujundžiliku Starog grada ispred restorana Europa.

Koncert svaki dan 

Spektakl dobre glazbe Mostarce očekuje i 9. srpnja kada će na platou ispod Starog mosta u najljepšem ambijentu svirati Mostar Rock School. Početak koncerta zakazan je za 21:00 sati.

Reprizu će građani moći gledati već sutra, 10. srpnja u 21:00 sati, u Kujundžiluku ispred restorana Europa.

12. srpnja rezerviran je za Koncert ansambla Lado koji će nastupiti na platou Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača s početkom u 20:00 sati.

Red smijeha, red dobre glazbe očekuje građane i 16. srpnja u 21:00 sati na platou ispod Starog mosta kada će Mostar Rock School održati koncert.

Ljetno osvježenje 17. srpnja građani će moći pronaći u Starom gradu s početkom u 21:00 sati kada će za njih svirati Mostar Rock School.

Dvorište Centra za kulturu postat će središte grada 23. srpnja s početkom u 21:00 sati kada će za građane rock koncert i blues karavan svirati Mostar Big Band kao i Smooth Groove.

Red smijeha, red zabave

30. srpnja u Mostar stiže sarajevski bend Helem Nejse koji će u atriju Mc Pavarotti održati koncert. Naime, Helem Nejse više je puta zabavljao Mostarce, a publika ih svaki put dočeka s još većim žarom.

Šarolikosti programa svjedoči i činjenica kako će u Starom gradu na platou ispred Hamama, samo dan nakon, 31. srpnja s početkom u 21:00 sati koncert održati KUD Blagaj.

Za kolovoz je za sada zakazana samo Večer hercegovačkih pjesnika koja će se održati 10. kolovoza s početkom u 21:00 sati u bašti Narodne biblioteke na Luci.

Podsjetimo, Mostarci su posljednjih dana uživali u koncertima koje je Grad organizirao pa je tako u Zrinjevcu organiziran Koncert Simfonijskog orkestra "Prijatelji zauvijek".

Također, Mostarci su 1. srpnja pjevušili uz koncert Hrvatske glazbe Mostar koji je unio dašak Dalmacije u Mostar.

Čini se kako Mostarce očekuje zanimljivo i sadržajem ispunjeno ljeto koje će donijeti barem malo osvježena u mostarsku sparinu.

Kopirati
Drag cursor here to close