Sviće zora

Geronimo Family - Spoj Halida Bešlića, Tife, Žere, Željka Samardžića...

Pjesma je ovaj put snimljena u aranžmanu Samira Kadirića i uz zvuke tamburaškog sastava Fijaker, trenutno jednog od najpopularnijih u Hrvatskoj.
Kultura / Glazba | 07. 06. 2021. u 11:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Remakeom pjesme "Sviće zora" sa albuma Halida Bešlića "Romanija" iz 2013. godine najavljen je novi veliki projekt radnog naziva „Geronimo Family“, a koji je pokrenuo Mirko Šenkovski Geronimo.

Pjesma je ovaj put snimljena u aranžmanu Samira Kadirića i uz zvuke tamburaškog sastava Fijaker, trenutno jednog od najpopularnijih u Hrvatskoj. Legenda narodne muzike Halid Bešlić upoznao je ovu sjajnu ekipu vrhunskih instrumentalista na svadbi Dragane Kajtazović i Mirka Šenkovskog Geronima, gdje su zajedno proveli nezaboravnu večer.

Foto: PR / Geronimo Family - Spoj Halida Bešlića, Tife, Žere, Željka Samardžića

"Tada je pala ideja da nešto zajedno snime i evo prije nekoliko dana u režiji Marija Šuline u Orahovici u Hrvatskoj pala je i prva klapa spota za pjesmu "Sviće zora". Projekat „Geronimo Family“ zamišljen je tako da moji suradnici i prijatelji otpjevaju jednu, a neki čak i dvije moje pjesme potpuno nove ili objavljene, a možda zaboravljene ili nepravedno zapostavljene. To sam ostavio na izbor samim izvođačima. Za sada su, osim ove Halida Bešlića, u studijskom finišu pjesme koje izvode Dražen Žerić Žera, Nina Kraljić, Alen Slavica, Amir Kazić Leo, Dragana Kajtazović-Šenkovski, Bane Mojičević, Željko Samardžić, Mladen Vojičić Tifa, Neda Ukraden, Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković, Dado Topić, Toni Janković, Indira Levak, Dženan Lončarević i Siniša Vuco. Prvi singlovi i najava projekta očekuju se već početkom ljeta, a pjesma "Sviće zora" u izvođenju Halida Bešlića i Fijakera otvara ovu lijepu priču", kaže Mirko Šenkovski Geronimo.

Kopirati
Drag cursor here to close