Poslušajte ...

Elliot iz Mostara snimio Puzle

Grupa "Elliot" iz Mostara, koju čine Jasmina Šuta i Miran Kapor objavila je svoju čestvrtu pjesmu pod nazivom ''Puzle''.
Kultura / Glazba | 02. 03. 2020. u 12:21 Bljesak.info
Elliot - Puzle

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa "Elliot" iz Mostara, koju čine Jasmina Šuta i Miran Kapor objavila je svoju čestvrtu pjesmu pod nazivom ''Puzle''.

Puzle je pjesma koja govori o fragilnosti veza i neizbježnim mislima kroz koje parovi prolaze kada dođe do trenutka gdje veza puca.

Ljubav nije dovoljna da bi veza opstala. Povjerenje i poštovanje uz ljubav igraju najveću ulogu, ako jedno od toga fali, teško je održati zdravu vezu.

''Ovo je do sada najeksperimentalnija pjesma koju je Miran melodijski napravio i mogu reći da je bilo izazovno raditi nešto drugačije. Tekst smo napisali Ervin Husagić i ja, drugari smo godinama, zajedno smo i nastupali. Ervin sada na sceni djeluje pod imenom Barikelo, te na YouTubeu možete potražiti pjesmu ''Malena'' koju je radio u suradnji sa Kornettom i Melom, rekla je Jasmina Šuta.

Kaže kako trenutno Elliot radi na još jednoj pjesmi, koja će biti njihova prva suradnja s nekim. O kome se radi doznat ćemo uskoro.

Kopirati
Drag cursor here to close