Duboko u noć

Edy Hadžiahmetović objavio debitantski singl

Osamnaestogodišnji Edy Hadžiahmetović iz Bugojna nastavio je glazbenu tradiciju svoje obitelji i objavio je debitantsku pjesmu "Duboko u noć".
Kultura / Glazba | 09. 11. 2021. u 12:06 Bljesak.info
Edy & Yvon - Duboko u noć

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osamnaestogodišnji Edy Hadžiahmetović iz Bugojna nastavio je glazbenu tradiciju svoje obitelji i objavio je debitantsku pjesmu "Duboko u noć".

Talentirani pjevač sin je Mirze Hadžiahmetovića, vlasnika glazbenog studija "Hazard", u kojem je posljednjih desetak godina nastao veliki broj pjesama narodne i zabavne glazbe.

Edy je ovu pjesmu snimio u duetu sa Ivon Lončar, koja živi u Njemačkoj, a čija je majka porijeklom iz Bugojna.

''Drago mi je što nastavljam obiteljsku tradiciju, a posebno što sam već prvom pjesmom skrenuo pažnju na sebe. "Duboko u noć" trebao sam objaviti za 18. rođendan, ali je sve malo prolongirano zbog koronavirusa. Prve reakcije na pjesmu su odlične. Ništa ne bi bilo moguće bez brojne ekipe koja je sudjelovala u realizaciji pjesme. Tekst sam zajedničkim snagama uradio sa Ivon i Muharemom Hamzakadićem, dok sam svoj majstor bio kada je u pitanju aranžman. Video je djelo ekipe New Era iz Zenice'', kaže Hadžiahmetović.

Edy je zahvalan na podršci starijih kolega iz cijele BiH.

''Spot za pjesmu "Duboko u noć" postavljen je na YouTube kanalu "Imperia" čiji su vlasnici Jala Brat i Buba Corelli. Nije mala stvar kada te podržavaju najpopularniji reperi na Balkanu. Velike zasluge za to ima i Arman Fejzić koji preko svoje agencije EMDC Network surađuje s najpopularnijim pjevačima u regiji među kojima su Jala Brat i Buba Corelli'', kaže Hadžiahmetović koji je završio osnovnu glazbenu školu, a pored klavira u slobodno vrijeme svira gitaru.

Kopirati
Drag cursor here to close