Mostarski glazbenik

Dženan Jahić će snimati spotove na Kubi

Kultura / Glazba | 08. 02. 2016. u 15:53 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U drugoj polovici veljače Dženan Jahić putuje u Havanu sa ekipom ''Hayat Production'', gdje će snimati spotove za nove pjesme koje će se naći na novom albumu ''Miramar'' koji izlazi u svibnju.
Multitalentirani Dženan jedan je od najboljih plesača u našoj zemlji. U bogatoj karijeri više od deset puta bio je šampion BiH u latinoameričkim i standardnim plesovima, a pravio je i zapažene rezultate na međunarodnim natjecanjima.

''Ja sam u sportskom plesu od 1997. godine, tako da sam sretan da sada idem tamo odakle je sve to i počelo. U Havani se održavaju plesne pripreme koje organizira svjetski priznata trenerica Barbara Ambroz iz Ljubljane po treći put, sa ciljem da se vratimo korjenima plesa i latino glazbe. Cha cha cha i rumba su nastali baš na Kubi. Te pripreme su zabavno-naučnog karaktera i svi koji su do sada bili tamo su oduševljeni. Kažu da je Kuba puna istinskog života, plesa, sreće, iako je standard življenjaveoma nizak. Tamo su boje drugačije, ljudi, sve. Još se vozaju oni stari automobili, još nema interneta svugdje, no do kada vidjet ćemo. Naravno, tamo će biti dosta atraktivnih plesačica, a koje će završiti u mom zagrljaju vidjet ćete u mojim novim spotovima'', poručio je Jahić.

Da je pred njim velika karijera kada je u pitanju pisanje pjesama potvrđuje činjenica da će Dženanove tekstove snimiti najpopularnija pjevačka imena u regiji. Iako ima samo 24 godine već sada se može pohvaliti suradnjom sa Halidom Bešlićem za kojeg je napisao hit ''Kad si disala za mene'', kao i duetsku pjesmu ''Boja maline'' koju je snimio sa Jasnom Gospić.

''Nakon su radnje s Halidom sva su mi vrata otvorena. U kontaktu sam sa brojnim poznatim imenima iz cijele regije i oni svi žele da im uradim pjesme. Već polako radim na pjesmama sa Marinom Meštrovićem, ali sada mi je u prvom planu da završim svoj album'', kaže Jahić.

Sve popularniji mladi pjevač, plesač i tekstopisac Dženan Jahić priprema nezaboravnu večer 8. ožujka u Sarajevu. Naime, publika u hotelu ''Europa'' uživat će uz njegove pjesme "Ajša", "Tajna srca mog", "Mostarski behari","Vrata mog ludila".

Kopirati
Drag cursor here to close