Blues&Rock Festival

Druga večer: Na jednoj bini zasvirale generacije legendarnih glazbenika

Kultura / Glazba | 20. 07. 2013. u 06:56 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

SC Kantarevac sinoć je pružio mostarskoj publici nezaboravnu večer dobrog bluesa i rocka.

Na jednoj bini, sinoć su zasvirale generacije legendi glazbe, koji su jedni drugima bili uzori, a svi su ponosno istaknuli kako su počašćeni što su zapravo svi na jednom mjestu, upravo na kultnom mostarskom festivalu.

Uz mostarsku grupu 'Bad Blues Band Bulevar' koja je zagrijala atmosferu, 'Drugi način' i 'Yu grupa', publiku su podsjetili na stare dobre hitove od sedamdesetih godina, pa nadalje. Članovi legendarne grupe 'Ten Years After', oduševljeni mosarskom publikom, potrudili su se pružiti im dobru svirku.

Počašćeni smo što smo što smo bili dio programa na Mostar Blues & Rock festivalu, ne sviramo i ne dolazimo baš često, zadnji put smo bili prije 15 godina, biramo značajnije nastupe kao što je ovaj. Uskoro stiže i novi album, za sada imamo snimljenih već sedam pjesama, do kraja godine se nadamo kako ćemo završiti snimanje, nakon toga svakako kreće turneja, spotovi, a možda i opet posjetimo Mostar”, rekao je za Bljesak.info Branko Požgajec, vokal benda 'Drugi način'.

Mostar Blues & Rock Festival još jednom je dokazao kako s pravom postoji već 11 godina, dovodeći u Mostar eminentna glazbena imena, te dajući vjetar u leđa lokalnim bendovima.

Večeras nas na festivalu očekuju četiri grupe 'PistolEro' iz BiH, osebujni 'Urban & 4', 'Partibrejkersi', te teksaški blueseri 'Lance Lopez'.

Kopirati
Drag cursor here to close