Svečanost svjetla

Dream team babe na humanitarnom koncertu izviđača i PS B-Dance

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni "Kosače" po cijeni od 5 KM, svakog dana od 13 do 20 sati.
Kultura / Glazba | 17. 12. 2019. u 08:24 Bljesak.info
Dream Team Babe na Supertalent 2019

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu manifestacije ''Betlehemsko svjetlo'' kada tradicionalno izviđači cijelog svijeta svjetlost nose u svoje zemlje, Odred izviđača “Radobolja” Mostar i plesni studio B-Dance u Mostaru organiziraju koncert.

Inače, svake godine u vrijeme došašća u Beču se okupe izaslanstva skauta kako bi na ekumenskom slavlju u jednoj od crkava upalili svoje svjetiljke sa svijeće koju su donijeli iz Betlehema te Svjetlost prenijeli svim ljudima dobre volje diljem Europe, promičući tako na simboličan način mir, slogu i ljubav među ljudima.

U sklopu ove manifestacije biti će upriličen i humanitarni koncert ''Svečanost svjetla'' koji će se održati u utorak 17. prosinca u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače s početkom u 19.30 sati.

Na koncertu će sudjelovati Plesni studio B-Dance, Dream team babe, Romeo Nikolić, Mješoviti zbor Studija glazbene umjetnosti FPMOZ-a, Samir Salčin freestyle football, klapa Studenac, Željka Bošnjak Zovko, Zbor o.š. ivan Gundulić/ o.š. Ilija Jakovljević, te izviđači ''Radobolja''.

Cijena ulaznice iznosit će 5 KM.

''Raduje nas činjenica da je manifestacija postala važan društveni događaj u gradu koji se svake godine širi na nove župe, bolnice, domove i druga mjesta na kojima se okupljaju ljudi dobre volje'', priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close