Nova pjesma

Čuvari vremena predstavili spot za “Srce moje ljubav piše”

Video spot i produkciju potpisuje mladi umjetnik Amer Cero, a snimljen je na atraktivnim lokacijama, na Kukavičkom jezeru na Kupresu, Buškom jezeru te na još nekoliko lokacija u okolici Grada Livna.
Kultura / Glazba | 30. 05. 2021. u 15:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi singl livanjske grupe Čuvari vremena „Srce moje ljubav piše“ i prateći video spot premijerno su prikazani u četvrtak, 27.5. 2021.godine.

Video spot i produkciju potpisuje mladi umjetnik Amer Cero, a snimljen je na atraktivnim lokacijama, na Kukavičkom jezeru na Kupresu, Buškom jezeru te na još nekoliko lokacija u okolici Grada Livna. U spotu se pojavljuje nekoliko članova grupe: klavijaturisti Asmir Orman i Mahir Milak, bubnjar Jasmin Ortaš i vokal Eni Karadža.

Video: Srce moje ljubav piše

Kroz video spot se prati priča pjesme i prikazuje live svirku gdje očekuju dolazak svog vokala. Također, kao glumica u spotu se pojavljuje Anastasija Vidović u ulozi djevojke vokala Čuvara vremena.

Nova pjesma „Srce moje ljubav piše“, koja već osvaja radio stanice autorski potpisuju braća Amir i Asmir Orman, aranžman je djelo Larisa Pašalića, Mirka Šenkovskog – Geronima, te članova Čuvara vremena uz dvojicu gitarista Stjepana Križana i Dine Druške. Za produkciju je zaslužan Marin Meštrović.

Pjesma je snimljena u studiju DG Sound, a miksana u Studiju Amadeus. Na pjesmi gostuju nekoliko vrsnih umjetnika; Jadranka Krištof - back vokal, Dragan Buca Todorović - buzuki i gitare, Laris Pašalić - klavijature i Krešimir Kaštelan - bas gitara.

Kopirati
Drag cursor here to close