Pjevat ćemo šta nam srce zna

Čarobna noć uz Amira Medunjanin i Boška Jovića na tvrđavi Stari grad

U Travniku je nastupila najpoznatija bh. diva sevdaha neprisnovenog glasa Amira Medunjanin
Kultura / Glazba | 07. 08. 2021. u 11:14 Bljesak.info
Amira Medunjanin u Travniku - Noćas mi srce pati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Unutar zidina jedne od najljepših bh. srednjovjekovnih tvrđava, Stari grad u Travniku sinoć su do kasnih večernjih sati odzvanjali najljepši taktovi naših najpoznatijih sevdalinki, ali i brojnih drugih prekrasnih evergrin hitova.

Naša najpoznatija bh. diva sevdaha neprisnovenog glasa Amira Medunjanin uz pratnju sjajnog Boška Jovića na gitari, za oko 700 posjetitelja iz različitih dijelova BiH, priredila je čarobnu glazbenu noć za pamćenje, piše portal Centralna.ba.

Pored predviđenog repertoara, Amira i Boško nisu odoljeli ni brojnim nagovještajima pjesama publike te su tako posjetiteljima ispunjavali i različite glazbene želje. I baš tako, kako to kaže Amirina pjesma "Pjevat ćemo šta nam srce zna", dogodila se magija, te su se sasvim spontano uglas s publikom prisjetili najljepših bh. sevdalinki, Vajte, Silvane Armenulić, Kemala Montena, Josipe Lisac, Olivera Dragojevića, Tome Zdravkovića, ali i Branimira Štulića.

Bošku i Amiri, neplanirano iz publike, pridružio se i vrhunski bas gitarista i glazbeni pedagog koji živi i radi u Hrvatskoj, Zvjezdan Marjanović-Zveki, rođeni Travničanin te dodatno uveličao sinoćnji koncert.

Vrhunski taktovi na gitari, Amirin čaroban glas i unikatan ambijent tvrđave Stari grad, doprinijeli su da Travnik i brojni posjetitelji utonu u sevdah i uživaju u prekrasnoj noći u samom srcu BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close