Tradicionalni božićni koncert

Biljana Krstić i 'Bistrik orkestar' podarili divnu noć Mostarcima

Na ovom tradicionalnom koncertu kojim su organizatori besplatno darivali građane Mostara nastupila je Biljana Krstić i "Bistrik orkestar" koji su među najboljim srpskim izvođačima etno muzike i među najpoznatijim etno-sastavima u Europi.
Kultura / Glazba | 08. 01. 2018. u 19:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon božićnog prijema u Ćorovića kući kojeg je organizirao SPKD "Prosvjeta", veselje se preselilo u HD "herceg Stjepan Kosača" gdje je SPKD "Prosvjeta" Gradski odbor Mostar zajedno sa Srpskim pjevačkim i kulturno umjetničkim društvom "Gusle" uz podršku i blagoslov Srpske pravoslavne crkvene općine Mostar organiziralo tradicionalni božićni koncert u Mostaru.

Na ovom tradicionalnom koncertu kojim su organizatori besplatno darivali građane Mostara nastupila je Biljana Krstić i "Bistrik orkestar" koji su među najboljim srpskim izvođačima etno glazbe i među najpoznatijim etno-sastavima u Europi.

Krstić je rođena u Nišu, 9. studenog 1955. godine gdje je završila osnovno i srednje obrazovanje u MŠ 'dr. Vojislav Vučković'. U Beogradu je upisala i završila Fakultet muzičke umjetnosti.

Na domaćoj pop sceni Bilja Krstić je prisutna dugi niz godina. Poslije grupa 'Suncokret' i 'Rani Mraz' započinje solo karijeru i izdaje tri albuma pop orijentacije. Tijekom 2004. godine Krstić i 'Bistrik' su radili na glazbi za film 'Zona Zamfirova'. Sa Svojim kolegama sa FMU-a 2001. godine osniva orkestar 'Bistrik' i postiže velike uspjehe u svijetu i u Srbiji.

Kopirati
Drag cursor here to close