Uoči koncerta

Antivalentinovo je sve bliže: Mrle, Gobac i Ivanka na druženju s fanovima

Kultura / Glazba | 24. 01. 2017. u 16:33 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Antivalentinovo 2 je sve bliže, a time iz dana u dan raste interes za ulaznice za ovaj mini festival koji se ove godine održava pod novim sloganom: 'Ništa ljubav, turbo karanje'!

Tako je predviđeni kontingent za ulaznice za dvoje pred rasprodajom pa je tim povodom organizirana posebna akcija prodaje preostalih ulaznica za dvoje u zagrebačkom Dirty Old Shopu!

Ulaznice će u četvrtak, 26.1., od 17 sati, ekskluzivno prodavati Damir Martinović Mrle, Davor Gobac i Ivanka Mazurkijević, te se tom prigodom družiti sa fanovima, a nekoliko njih i nagraditi, navodi se iz Dallas recordsa.

Naime, deset najbržih koji prvi dođu u Dirty Old Shop u 17 sati, moći će kupiti ulaznice za dvoje, po cijeni ulaznice za samce, znači umjesto za 100 kn, za 70 kn to jest 30 kuna jeftinije. Svi drugi dobit će potpis na ulaznice od Mrleta, Gobca i Ivanke, te mogućnost da se sa njima upoznaju, fotografiraju i malo podruže.

Osim ovog ekskluzivnog događaja, u četvrtak će 'Let3' predstaviti potpuno novu pjesmu 'Karmen' koja će po prvi puta uživo biti izvedena na 'Antivalentinovu 2', 11.2. u Domu sportova! Mrletovo gostovanje slušajte u 15:10 sati na Radiju 101!

Uz to 'Let3' će i ove godine ponoviti suradnju sa poznatim hrvatskim dizajnerom Jurajem Zigmanom, koji stoji i iza zadnje kreacije scenskih kostima benda koji su bili inspirirani dolarom i eurom kao 'parom očiju u jednoj glavi'. I ovoga puta 'Let' i Zigman crpe inspiraciju iz istog izvora.

Naime, inspirirani operom Karmen, 'Let 3' su napravili pjesmu koja je prožeta strašću prelijepe Karmen. To je prepoznao i Juraj Zigman čiji je je životni san kreirati kostime za istoimenu operu. Kreacija koju je osmislio sadržavat će i 1000 kondoma. Ovu pjesmu bend će premijerno izvesti na koncertu 'Antivalentinovo 2'.

Iz Dallasa vas pozivaju da dođete u četvrtak, 26.1., u 17 sati u Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zagreb) i uz druženje sa Mrletom, Gopcem i Ivankom, ulovite zadnje primjerke ulaznica za dvoje za rock feštu godine – 'Antivalentinovo 2'.

Ulaznice za dvoje u redovnoj su prodaji još do četvrtka, 26.1., u sustavu Eventima i u Dallas Music Shopu Rijeka, a mogu se kupiti i u Dallasu (Paromlinska 49/1). Od petka, 27.1., u prodaji su samo pojedinačne ulaznice po cijeni od 70 kn u pretprodaji i 90 kn na dan koncerta.

Kopirati
Drag cursor here to close