Pjevači amateri

Završene pripreme za jubilarno 55. natjecanje 'Prvi glas Bijelog Polja'

Ulaznice po cijeni od 5 KM možete kupiti na dan festivala od 17 do 18:30 sati na blagajni Doma kulture u Potocima gdje će se festival i održati.
Kultura / Glazba | 09. 12. 2017. u 18:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kulturno umjetničko društvo 'Bijelo Polje', obavještava javnost da će se 10.12.2017. (nedjelja) u 18:30 sati organizirati finalna večer Međunarodnog festivala pjevača amatera BiH '55. Prvi glas Bijelog Polja - Mostar 2017.' u dvorani Doma kulture u Potocima.

Međunarodni festival pjevača amatera BiH '55. Prvi glas Bijelog Polja-Mostar 2017.', okupio je preko 20 izvođača kako u natjecateljskom, tako i u revijalnom programu iz cijele BiH. Voditelj programa bit će Enver Šadinlija.

Ulaznice po cijeni od 5 KM možete kupiti na dan festivala od 17 do 18:30 sati na blagajni Doma kulture u Potocima gdje će se festival i održati.

Osigurane su nagrade za prvo, drugo i treće mjesto stručnog žirija, kao i nagrada publike u dvorani. Posebne nagrade ovogodišnjeg festivala su priznanje 'dr. Himzo Polovina' za najboljeg izvođača narodne pjesme i isto tako za najboljeg izvođača sevdalinke, kao i nagrada 'dr. Đani Salković' za najboljeg izvođača zabavne pjesme po ocjeni stručnog žirija.

Očekuje se prisustvo visokih zvanica našeg društva, grada Mostara, estradnih umjetnika BiH, kao i ostalih visokih gostiju i zvanica.

Kopirati
Drag cursor here to close