Sve je tišina

Vatra publici darovala novi singl

Glazbu na pjesmi 'Sve je tišina' potpisuju Tomislav Šušak i Ivan Dečak, a tekst Ivan Dečak.
Kultura / Glazba | 17. 02. 2019. u 19:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije nego što 5.4. zakorače u zagrebački Dom sportova i koncertno proslave svojih 20 godina, grupa 'Vatra' će publici predstaviti novu pjesmu. 'Sve je tišina' četvrti je singl s nadolazećeg studijskog albuma koji će biti objavljen upravo na dan slavljeničkog koncerta.

"Kako to obično biva, pametni smo uglavnom prekasno... Upravo o toj temi progovara naš najnoviji singl 'Sve je tišina' i baš zato, kad ju poslušate, recite jedno drugome sve što mislite, da ne bi bilo prekasno", rekao je o inspiraciji za pjesmu autor Ivan Dečak.

Video: Vatra - Sve je tišina

Glazbu na pjesmi 'Sve je tišina' potpisuju Tomislav Šušak i Ivan Dečak, a tekst Ivan Dečak. Spot je snimljen pod redateljskom palicom Radislava Jovanova Gonza, a uz bend, u videu se pojavljuju i plesačice Iva Richtermoc i Mirna Šemić, navodi se iz Dallas recordsa.

Uz najavni singl 'Sekvoje', 'Vatra' je do sada objavila i duet s Massimom 'Nama se nikud ne žuri', te aktualnu 'Ukleti Holandez'. Posljednja dva nalaze se na nacionalnoj HR top 40 listi singlova, dok je duet s Massimom prepoznat od publike kao i od struke te je uvršten među najbolje prošlogodišnje pjesme za nagradu Cesarica, Zlatni studio 'Jutarnjeg lista' te među top 10 pjesama Narodnog radija.

Kopirati
Drag cursor here to close