Priprema albuma

Turisti donose Revoluciju

Omot je djelo street art umjetnika Vladimira Tomića Moska, a konačni izgled dao je, kao i uvijek, Mladen Stipanović iz studija SMART69.
Kultura / Glazba | 21. 09. 2019. u 07:30 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Riječki kvartet 'Turisti' uskoro objavljuju novi album 'Revolución'! Kao najava dugosvirajućeg materijala u radijske etere dolazi singl 'Naše vrijeme', s kojom se otvara i album. 'Revolución' sadrži devet autorskih pjesama gitariste Vave Simcicha, ali i obradu 'Paraf' klasika 'Javna kupatila' s kojom su se predstavili i na ovogodišnjem AntiValentinovu.

Album je sniman u kastavskom studiju s dugogodišnjim suradnikom producentom Matejom Zecom, a kao gosti se pojavljuju Darko Terlević iz The Siids, Robert Jovanović (kratkotrajno i član benda) iz Mandrila, te Raul Varljen iz 'Parafa', navedeno je iz Dallas recordsa.

Video: Turisti - Naše vrijeme

Za fotografije je kriv Blagoja Pešić, beogradski fotograf s kojim 'Turisti' surađuju od samog početka. Inače, 'Turisti' će nastupiti u sklopu promocije njegove knjige portreta u zagrebačkoj Tvornici kulture, 10. listopada. Dva dana kasnije predstavit će se i riječkoj publici u River Pubu gdje će odsvirati cijeli album, kao i nekoliko nezaobilaznih koncertnih favorita s prvijenca.

Omot je djelo street art umjetnika Vladimira Tomića Moska, a konačni izgled dao je, kao i uvijek, Mladen Stipanović iz studija SMART69. 'Turisti' su: Iva Močibob, Sergej Hofman, Bobo Grujičić i Vava Simcich.

Kopirati
Drag cursor here to close