Nova pjesma

Stigao nam je Bekrija

Goran Bošković odgovoran je za glazbu i tekst dok aranžman potpisuje Zvjezdan Marjanović, u čijem studiju je pjesma snimana. Miks i mastering odrađeni su u suradnji s Antom Akrapom.
Kultura / Glazba | 20. 03. 2018. u 19:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri mjeseca nakon objavljivanja posljednje pjesme 'Lipa Luco', Tabovci predstavljaju novi singl 'Bekrija'. Nakon prve pjesme, koja je otkrila sjajne vokalne i instrumentalne sposobnosti, nova pjesma donosi vedrinu, optimizam i razigranost simpatičnih Slavonaca koji se, zajedno sa svojim autorskim timom, odlično snalaze u country prizvucima.

Goran Bošković odgovoran je za glazbu i tekst dok aranžman potpisuje Zvjezdan Marjanović, u čijem studiju je pjesma snimana. Miks i mastering odrađeni su u suradnji s Antom Akrapom, priopćeno je iz Dallas recordsa.

Video: TAB - Bekrija

"Užitak mi je raditi s mladim i talentiranim dečkima iz Taba. U svaku novu pjesmu koju napišem unesu svoj osobni pečat i ostave svoj šarm i duh, koji ovim pjesmama tako dobro stoji. 'Bekrija' je posebna pjesma puna dvosmislenih stihova koje je Pejo (pjevač benda) savršeno doživio i prenio i mislim da im baš dobro stoji", podijelio je autor, Goran Bošković.

Tabovci su: Domagoj Vukovarac (kontra), Domagoj Tomljanović (prim), Filip Mendelski (bas), Igor Gavran (basprim II), Robert Tešanović (bubanj) i Hrvoje Karalić (basprim I). Spot za pjesmu 'Bekrija' je režirao Mario Šulina iz Produkcije Nova.

Kopirati
Drag cursor here to close