Rasprodani koncert

Spektakl u središtu Mostara: Svi uglas pjevali s Galijom

Veliki broj prisutnih je nakon koncerta iskoristio priliku, te se fotografirao sa članovima benda, a podijeljeni su i autogrami.
Kultura / Glazba | 15. 04. 2018. u 14:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bend 'Galija' iz Srbije je u kompletnom sastavu u subotu navečer nastupio u Mostaru u dvorani OKC 'Abrašević'. Koncert je obilovao hitovima ovog benda, a s njima uglas je pjevala cijela dvorana koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

Ipak, dvorana je bila premala da primi sve zaljubljenike u pjesme 'Galije', te je tako dio publike ostao pred ulazom. Također, i sve ulaznice za ovaj koncert bile su rasprodane.

U gotovo dvosatnom koncertu uživali su mladi, ali i stariji, te su se pjevale pjesme poput, 'Skadarske' (pjesma kojom je koncert završen), 'Na tvojim usnama', 'Da li si spavala', 'Kotor', 'Stare trube', 'Digni ruku', 'Mjesto pored prozora' (pjesma kojom je koncert započeo) i mnoge druge.

Nakon pjesme 'Još uvijek sanjam' bend se povukao, a publika je uz skandiranje 'hoćemo još' vratila 'Galiju' na scenu, te su odsvirali još nekoliko pjesama.

Veliki broj prisutnih je nakon koncerta iskoristio priliku, te se fotografirao sa članovima benda, a podijeljeni su i autogrami.

"Koncert je, po mom mišljenju, bio vanserijski, iz jednostavnog razloga zato što je publika od starta sudjelovala na jedan način kako smo uvijek željeli. Ovakav koncert, nama je pravi užitak, pravi praznik za uši i oči. Vidjelo se to i po našem ponašanju na pozornici, ali i po svemu onome što se događalo na koncertu, da je svima u dvorani prijao ovaj koncert.

Volio bih da ima na stotine ovakvih koncerata, jer ustvari to su oni trenuci zbog kojih vrijedi živjeti i zbog čega sam zapravo svih ovih godina u glazbi, a jedan od tih momenata je bio i ovaj koncert u Mostaru", kazao je svoje utiske za Bljesak.info pjevač 'Galije' Nenad Milosavljević Nešo odmah nakon koncerta u 'Abraševiću'.

Kopirati
Drag cursor here to close