Bojan Jambrošić

'Plavi mjesec' nam donosi dašak klupske atmosfere

Ova je pjesma nešto što je Bojan odradio s posebnim guštom, želio je pjesmu u kojoj će se moći slobodno vokalno izraziti, koja je spremna za puštanje u klubu i s kojom se može obratiti i mlađoj publici.
Kultura / Glazba | 26. 12. 2019. u 07:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon ljetnog hita 'Zadnja stanica', dueta s američkom Istrijankom Ashley Colburn, Bojan Jambrošić predstavlja novi singl 'Plavi mjesec'! Novom pjesmom predstavlja i novi smjer u svom glazbenom stvaralaštvu. Snimio je pjesmu sasvim drugačiju od svega dosad, okrenuo se modernijem zvuku i široj publici.

Na prijedlog diskografa, Bojan je započeo suradnju s mladim Zadraninom Luigijem Kotlarom poznatijim i kao DJ Alvize, koji je Bojanov glas uveo u klupski zvuk. Uz glazbu, DJ Alvize potpisuje aranžman i produkciju, a autor teksta ove moderne ljubavne pjesme je svestrani Miki Solus s kojim Bojan također prvi puta surađuje.

Sve što je novo, Bojan voli. Uvijek je spreman na izazove što je već puno puta i pokazao. Sudjelovao je u raznim televizijskim showovima pa je tako svoje plesačko umijeće pokazao u 'Plesu sa zvijezdama', talent za transformacije u 'Tvoje lice zvuči poznato', a ulogu mentora u 'Zvijezde pjevaju'. Uz to, nastupa u kazalištu, režira mjuzikle, sinkronizira animirane filmove, konstantno istražuje nove mogućnosti i pomiče vlastite granice.

Bojan se svemu prirodno prilagođava, svestran je i uspješan u svemu što radi i glazbeno besprijekorno interpretira aposlutno svaki žanr, od tradicionalne kajkavske glazbe do modernog popa kojeg prezentira 'Plavim mjesecom', navodi se iz Dallas recordsa.

Video: Bojan Jambrošić - Plavi mjesec

Ova je pjesma nešto što je Bojan odradio s posebnim guštom, želio je pjesmu u kojoj će se moći slobodno vokalno izraziti, koja je spremna za puštanje u klubu i s kojom se može obratiti i mlađoj publici.

Sloboda koju je imao omogućila mu je da na snimanju pruži jednu od njegovih najboljih vokalnih izvedbi, a o ovoj zanimljivoj suradnji Bojan kaže: "Uvijek u životu volim izazove i isprobavati nove stvari. Tako je i ideja da napravim klupsku pjesmu za mene bio novi izazov koji sam rado prihvatio. Moram priznati da sam se ugodno iznenadio beatom koji je napravio Luigi i Mikijevim tekstom, tako da mi je inspiracija za pjevačku melodiju došla sama po sebi i nastala je pjesma iza koje ponosno stojim. Prve reakcije su iznimno pozitivne i dobre što je za mene više nego odličan vjetar u leđa da ovim stilom nastavim i dalje".

Njegov raspon glasa ovdje dolazi do punog izražaja i odlično je uklopljen u ovu ritmičnu, plesnu pjesmu stvorenu i za klupsko okruženje. Moderan zvuk i produkcija DJ Alvizea, Bojanov izniman vokal i catchy tekst Mikiija Solusa zaokruženi su u odličnu pjesmu koja će osvojiti radijski eter i publiku!

Kopirati
Drag cursor here to close