Prodaja

Od srijede više cijene ulaznica za mostarski koncert Dine Merlina

Prostor ispod Starog mosta će biti etapno podijeljen, kako bi svi posjetitelji imali kvalitetan vidokrug, s tim da će biti postavljeno i više LED ekrana.
Kultura / Glazba | 30. 07. 2018. u 17:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ulaznice za koncert Dine Merlina, koji će se 11. kolovoza održati na platou ispod Starog mosta u okviru ovogodišnje kulturno-turističke manifestacije 'Mostarsko ljeto', još se tijekom ponedjeljka i utorka mogu se kupiti po cijeni od 20 KM.

Od 1. kolovoza, cijena će, kako su najavili organizatori, iznositi 30 KM. Veće cijene ulaznica se odnose na parter. Cijene ulaznica za fan pit (50 KM), te VIP 1 (rasprodano) , VIP 2 i VIP 3 su iste (100 KM).

Dino Merlin@ Ispod Starog mosta

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim mjestima: Centar za kulturu Mostar: od 10 do 16 sati, Villa Fortuna Mostar: od 8 do 17 sati, Fortuna, Stari grad, Mostar: od 8 do 17 sati, Agencija Fortuna, hotel 'Ero' Mostar: od 8 do 17 sati, kiosk 'Robi' na Rondou, Mostar: od 8 sati, te u sistemu Kupikartu.ba prodajna mreža + online prodaja.

Prostor ispod Starog mosta će biti etapno podijeljen, kako bi svi posjetitelji imali kvalitetan vidokrug, s tim da će biti postavljeno i više LED ekrana.

"Zbog sigurnosne situacije, koja nam je najbitnija, broj posjetitelj će biti ograničen, odnosno, optimalna mogućnost je 6.000", rekli su ranije organizatori. Zahvaljujući 'Mostarskom ljetu' Dino će se s mostarskom publikom sresti ponovno nakon 18 godina. Osim 'Mostarskog ljeta' u organizaciji su Stage Art, te ministarstvo obrazovanja, kulture i sporta Hercegovačko - neretvanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close