Ali

Novi spot Zabranjenog pušenja

Upoznajemo šeika koji stiže u Bosnu s vrećama novca, spreman potrošiti ih na izvore čiste vode, hotele, gradove, nogometne klubove i ostale 'prirodne ljepote'.
Kultura / Glazba | 23. 06. 2019. u 17:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početkom tjedna 'Zabranjeno pušenje' je objavilo video spot za pjesmu 'Kupi nas Ali', treći singl s albuma 'Šok i nevjerica'. Album je dostupan za besplatan download na službenoj web stranici Zabranjenog pušenja.

Spot za pjesmu 'Kupi nas Ali' bilježi izuzetnu gledanost na YouTube-u. Dokazani majstor pripovijedanja uz glazbu, autor iz čijih smo pjesama upoznali i zavoljeli galeriju autentičnih sarajevskih likova, Sejo Sexon, i ovoga puta uspio nas je iznenaditi.

Upoznajemo šeika koji stiže u Bosnu s vrećama novca, spreman potrošiti ih na izvore čiste vode, hotele, gradove, nogometne klubove i ostale 'prirodne ljepote'. U spotu za ovu pjesmu, pojavljuju se teško spojive ličnosti - tuzlanska reperica Sassja, legendarni pjevač narodne glazbe Halid Bešlić i trener FK 'Željezničar' Amar Osim.

"Kao i mnoge druge pjesme 'Pušenja' i ova 'citira' našu svakodnevicu. 'Kupi nas Ali' je pjesma koja govori o svima nama u regiji i tome kako se jeftino prodajemo, a u spotu smo je lokalno 'obojili' i našim autentičnim bosanskim likovima, pa su nam specijalni gosti bili reperica Sassja, koja i pjeva u ovoj pjesmi, kao i Halid Bešlić i Amar Osim, trener FK 'Željezničar'", kaže Sejo Sexon, frontmen 'Zabranjenog pušenja'.

Spot je režirao Danilo Šerbedžija.

Kopirati
Drag cursor here to close