Izravan prijenos

Na Đurđevdanski dječji festival stižu djeca iz devet zemalja

Voditelj ovogodišnjeg Festivala i član stručnog žirija je svima poznati umjetnik iz Beograda, Minja Subota.
Kultura / Glazba | 10. 05. 2018. u 22:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvadesetpeti međunarodni Đurđevdanski festival dječje pjesme Banja Luka 2018., u organizaciji RTRS, bit će održan u petak od 20:15 sati, uz prijenos na programima Radija i Televizije Republike Srpske. U sportskoj dvorani "Borik" u Banja Luci publici će se predstaviti 23 natjecatelja iz devet zemalja.

Ovogodišnji Đurđevdanski festival dječje pjesme okupit će mališane iz Rusije, Italije, Slovenije, Makedonije, Bugarske, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Svojevrstan praznik dječje pjesme, iznjedrit će šesnaest potpuno novih kompozicija namjenski pisanih za ovaj Festival, kaže urednik Redakcije festivala Dragoljub Sladojević.

"Povodom 25. Đurđevdanskog Festivala, Pošte Srpske su objavile izvanredno izdanje poštanske marke", rekla je direktor Pošta Srpske Jasminka Krivokuća. Voditelj ovogodišnjeg Festivala i član stručnog žirija je svima poznati umjetnik iz Beograda, Minja Subota.

Promoviran je i novi vizualni izgled web stranice Đurđevdanskog festivala koju je dizajnirao RTRS-ov web dizajner Darko Samardžić. "Nova stranica je modernija, pruža više usluga posjetiteljima i prilagođena je modernoj tehnologiji", rekao je Samardžić.

Kopirati
Drag cursor here to close