Čekaju vaše glasove

Mostarac i Nevesinjac u finalu glazbenog showa

Ovaj perspektivni glazbenik već dvije godine aktivno se bavi pjevanjem i nastupa sa lokalnim bendom 'Barijera' na području istočne Hercegovine.
Kultura / Glazba | 09. 05. 2018. u 16:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U proteklih osam mjeseci mlađahni Dino Memić iz Mostara je sa preko 20 izvedbi oduševio ovogodišnji žiri show programa ZMBT i postao i njihov, ali i miljenik publike u cijeloj BiH, pa i regiji.

Finalna večer tog showa održat će se u petak 11. svibnja, a Dino će se u finalu predstaviti dvjema pjesmama koje za koje je posebno emotivno vezan. Svoj put do zvijezda pokušat će izboriti autentičnom sevdalinkom s ovog područja, koja govori o njegovom voljenom gradu i jednom glazbenom numerom svog omiljenog pjevača i glazbenog uzora Halida Bešlića, zbog kojeg je nedavno, u emisiji od 23. veljače javno pustio suzu.

Dino Memić će, kako sam kaže, tu noć pamtiti cijeli život. Naime, Fahrudin Pecikoza, član žirija, ugodno ga je iznenadio, te pokazao da je nazvao Halida Bešlića tijekom njegove interpretacije, a Halid je rekao da mu daju desetku.

Zanimljivo, ove godine će biti proglašena dva pobjednika: pobjednik kojeg će proglasiti stručni žiri i pobjednik kojeg će odabrati publika. Glasanje je otvoreno od petka 4. svibnja. Ukoliko želite podržati mladog Mostarca , to možete uraditi pozivom na broj 096 230105 u bilo kojem trenutku.

Video: Nastup Dine Memića u ZMBT

Perspektivni glazbenik Bojan Šuša iz Nevesinja plasirao se u finale najpoznatijeg televizijskog glazbenog natjecanja u Bosni i Hercegovini 'Zvijezda možeš biti ti', koji se emitira od rujna prošle godine.

Među devet finalista ove sezone predstavit će se mladi Nevesinjac koji je svojim glasom, izgledom i karizmom osvojio simpatije žirija i publike. Finale će biti održano u petak 11. svibnja, u 20 sati u Hayatovom studiju u Vogošći.

Bojan je za radio 'Nevesinje' pojasnio da se na ovo natjecanje prijavio da testira svoje glasovne mogućnosti i da okuša sreću u pjevačkim vodama. "Nisam se nadao finalu, ali postupno iz kruga u krug vidio sam da sam sve bolji i da se bližim u 'Top 24' kada i počinju polufinalne emisije. Sada imam želju da dođem i do finala i ostvarim svoj najbolji uspjeh", rekao je Šuša.

Ovaj perspektivni glazbenik već dvije godine aktivno se bavi pjevanjem i nastupa sa lokalnim bendom 'Barijera' na području istočne Hercegovine. Završio je solo pjevanje u Osnovnoj muzičkoj školi 'Sveti Roman Melod' u Nevesinju, gdje je školovao svoj glas.

Bojan se prisjetio komentara žirija, a najdraži mu je uputio tekstopisac Fahrud Pecikoza koji je rekao da je na početku bio čista 'taraba', a kako se natjecanje bliži kraju sve je bolji i bolji i da je najviše napredovao od svih natjecatelja.

Bojan pjeva zabavnu glazbu i u finalnoj večeri predstavit će se pjesmama 'Piši propalo' od Saše Kovačevića i 'Hendikep' od Lapsus benda. Sklopio je velika prijateljstva, a kako ističe najveće sa Mostarcem Dinom Memićem koga smatra mlađim bratom i sa kojim se druži i privatno izvan natjecanja.

Svi koji žele podržati Bojana Šušu mogu to uraditi pozivom na broj 096/ 230 -104. Za sve fanove koji su zainteresirani da u petak 11. svibnja podrže Bojana i uživo prisustvuju finalnoj večeri, Općina Nevesinje je osigurala autobus koji kreće u 16:30 minuta ispred Sportske dvorane 'Nevesinjka'.

Kopirati
Drag cursor here to close