Godišnji koncert

Mostar: Božićna bajka završila plesnom razglednicom

Uvertiru u prekrasnu prosinačku večer napravili su mostarski glazbenici Ivo Jurić i Karlo Milićević, koji su, uz kuhano vino, božićnim skladbama pozdravljali prolaznike i posjetitelje.
Kultura / Glazba | 21. 12. 2017. u 17:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Blagdanskom plesnom razglednicom s Mostarskim mažoretkinjama, u prepunoj Kosači, završila je ovogodišnja HT Eronet 'Božićna bajka'. U dva dana programa, najmlađi su uživali u radionicama, slikanju s Djedom Božićnjakom, darovima, predstavi 'Maloga teatra' i koncertu za male i velike.

Uvertiru u prekrasnu prosinačku večer napravili su mostarski glazbenici Ivo Jurić i Karlo Milićević, koji su, uz kuhano vino, božićnim skladbama pozdravljali prolaznike i posjetitelje.

Uslijedio je pravi spektakl – blagdanska plesna razglednica s Mostarskim mažoretkinjama na kojoj su se predstavili svi mažoret timovi – od dječjeg sastava do seniorki, te PŠK 'Zrinjski', Plesni studio 'Mo Stars', PS 'Flash' Mostar, Plesni klub 'Erigo – D', Plesni centar 'Pro-dance', Plesni studio 'B-dance'.

"Presretni smo što smo dio ovogodišnje HT Eronet 'Božićne bajke' koja se odvija u organizaciji Kosače. Hvala HT Eronet-u koji je i na ovaj način za predstojeće blagdane obradovao najmlađe, a zahvaljujući potpori ove tvrtke prošle smo godine nabavili i nove pompone", kazala je voditeljica Mostarskih mažoretkinja Anja Puhalo.

Prije završetka ovogodišnje svečanosti, članice mažoretkinja su za svoje trenerice pripremile iznenađenje. Uz fotografije s putovanja koje su se nizale na video zidu, pročitane su riječi zahvale za dosadašnji rad, uručeno je cvijeće, ali i slavljenička torta.

Na samome kraju izvrsnog koncerta, mažoretkinjama se na pozornici pridružila Hrvatska glazba Mostar te, uz prigodan božićni repertoar, zaželjela svima sretne predstojeće blagdane.

Kopirati
Drag cursor here to close