Susret generacija

Marko Govorčin mostarskoj publici predstavio nove pjesme

Govorčin pjeva pop, soul, jazz i latin, zatim tradicionalne 'world music' i pjesme sa balkana, kao i vlastite kompozicije.
Kultura / Glazba | 10. 11. 2018. u 08:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U dvorani Narodnog pozorišta Mostar održan je koncert Marka Govorčina sa gostima. Govorčin je promovirao svoj cd pod nazivom 'Jazzly'.

Na albumu su radili Duško Gojković, Walter Lang, Brano Likić, Shinya Fukumori i drugi. Gosti na mostarskom koncertu su bili Emir Hot (gitara), Dijana Šoše (vokal), te Elma Burnić (vokal).

Inače, Govorčin pjeva pop, soul, jazz i latin, zatim tradicionalne 'world music' i pjesme sa balkana, kao i vlastite kompozicije. Njegov moto je 'vrhunskom izvedbom nadahnuti publiku'.

Marko Govorčin, gradio je svoju glazbenu karijeru djelujući kao član stare mostarske grupe 'Rondo'. Najproduktivniju postavu grupe 'Rondo', od svibnja 1982. godine, činili su – Željko Samardžić (vokal), Mirko Meštrović (kompozitor, klavijature i vokal), Neno Ereš (saksofon, percussions), Emir Mehić (el. gitara), Marko Govorčin (bass gitara i vokal), Adis Drljević (bubnjevi).

Govorčin svoju glazbenu karijeru je nastavio u Austriji. Više od dvadeset godina, on djeluje kao gitarist i pjevač u prvoklasnim hotelima obitelji Holleis u mjestu Zell am See i u Opatiji. Tijekom svih ovih godina nastavio se razvijati glazbeno i profesionalno.

Kopirati
Drag cursor here to close