Najava albuma

Lagana proljetna pjesma 'Vikend-revolucije'

"Sve je u tvojim rukama, recept uspješnosti od kojeg korist imaju isključivo prodavači magle. Ostalima život čine drugi ljudi, tuđa mjesta, tuđi događaji. Ponekad, na kratko vrijeme, prestaju biti tuđi. Povremeno, barem" poručuje ekipa benda
Kultura / Glazba | 05. 04. 2020. u 07:50 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Vikend-revolucija' zagrebački je samoprozvani underground-pop bend. Osnovan 2011., preživio je mnoge početke i prekide, promjene članova, smjera kretanja i ciljanog nekretanja. Bend trenutno pokreću Mirta Mornar (vokal), Hrvoje Prpić (gitara, back vokal), Tihomir Babić (gitara), Zvonimir Penava (klavijature), Stjepan Hrastić (bas) i Ante Bekavac (bubnjevi).

Prvi singl i spot nove postave 'Vikend-revolucije' - 'Trip', najava je njihovog drugog albuma i početka suradnje s izdavačkom kućom Dallas Records. Bend koji je nekoliko puta nastajao i nestajao, svoju egzistencijalističku melankoliju pokazuje i u pjesmi 'Trip'.

Video: Vikend revolucija - Trip

"Sve je u tvojim rukama, recept uspješnosti od kojeg korist imaju isključivo prodavači magle. Ostalima život čine drugi ljudi, tuđa mjesta, tuđi događaji. Ponekad, na kratko vrijeme, prestaju biti tuđi. Povremeno, barem" poručuje ekipa 'Vikend-revolucije'.

Njihovo novo putovanje je započelo. Pridružite im se, podržite ih i iz sigurnosti svog doma uživajte u 'Tripu', poručuju iz Dallas recordsa.

Autor glazbe i teksta je Hrvoje Prpić, a zajedno s Hrvojem Prskalom potpisuje i produkciju. Snimano u studijima Bedrum i ZG Zvuk dok je za spot zaslužan Dinko Pasini iz Klikam Studio.

Kopirati
Drag cursor here to close