Uz novi album

Koncert Galije u Mostaru, osvojite ulaznice

Slušat ćemo pjesme i sa novog albuma (čekali smo ga osam godina), kao i sve stare hitove.
Kultura / Glazba | 09. 04. 2019. u 00:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osam godina smo čekali novi album 'Galije'. Opterećen naslijeđem instant hitova kao 'Digni ruku', 'Kotor' ili 'Još uvek sanjam', Neša Milosavljević se odlučio da, poslije 40 godina karijere, zatvori krug i vrati se korijenima, kompleksnijem sympho rocku.

Hrabar je to čin, jer druga je danas publika. Osim što je produkcijski odličan i autorski uravnotežen, album je upravo zbog te odlučnosti i vjerovanja u sebe, bez trendovskog podilaženja, zaslužio ulazak u probrane.

Galija će održati koncerte u Sarajevu (12.4. Sloga od 21:30 sati) i Mostaru (13.4. OKC 'Abrašević od 21:30 sati). U suradnji sa Kućom muzike i zabave 'Panta rhei', Bljesak.info će nagraditi 10 čitatelja sa po jednom ulaznicom. Potrebno je da do srijede 10.4. u 19 sati pošaljete svoje ime i prezime na mail [email protected] uz obaveznu naznaku (subject) 'Galija 2019'.

Video: Galija - Don Ramiro

Dobitnici će putem maila biti obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Slušat ćemo pjesme i sa novog albuma (čekali smo ga osam godina), kao i sve stare hitove. Karte su u prodaji prodajna mjesta za Sarajevo: Sloga, biletarnica BKC i plato Skenderija. Prvih 200 karata - 12 KM, nakon toga karta će koštati 15 KM, za Slogu dodatno: VIP na stage kod benda 20 KM i grupna karta za 4 osobe i sa rezervacijom stola po želji 70 KM.

Prodajna mjesta za Mostar OKC 'Abrašević' Mostar i u trafici na Rondou – prvih 200 karata – cijena 12 KM, nakon toga karta će koštati 15 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close