Spot s Blidinja

Hercegovac obradio Oliverovu pjesmu

Glavne uloge u spotu imaju Ivičin sin Ivano Drago Bago te prekrasna Anamarija Tomić. Kameru i režiju spota potpisuje Andrea Kaštelan, a Ivica Bago joj se pridružuje u režiji
Kultura / Glazba | 08. 08. 2019. u 22:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivica Bago predstavlja pomalo drugačiju izvedbu Oliverove balade 'Pismo moja', praćenu prekrasnim spotom snimljenim na lokacijama parka prirode Blidinje.

Još od 2010. godine, kako i sam kaže, imao je želju izvesti pjesmu u svom aranžmanu, a zahvaljujući prijateljstvu s Jurom Stanićem, svojim i Oliverovim dugogodišnjim prijateljem, imao je prilike u svom domu ugostiti Olivera i provesti s njim nezaboravne dane, a ujedno i dobio njegov pristanak za izvođenje pjesme 'Pismo moja', kaže Bago.

Video: Ivica Bago - Pismo moja

"Oliver je rekao kako je tada stekao najvećeg prijatelja u Hercegovini, mog sina Ivana Dragu Bagu, koji je iz toga razloga i glumio u spotu. Ostao sam dužan Juri i Oliveru barem probati otpjevati pjesmu u svom stilu. Znam da nisam veliki pivač za izvesti ovako veliku pismu, napisanu i otpivanu od najvećih glazbenika Hrvatske, ali se barem nadam kako nisam to loše izveo, dajem vam na pravo procijeniti, ali ne i suditi", poručuje Ivica Bago.

Glavne uloge u spotu imaju Ivičin sin Ivano Drago Bago te prekrasna Anamarija Tomić. Kameru i režiju spota potpisuje Andrea Kaštelan, a Ivica Bago joj se pridružuje u režiji, navodi se iz Dallas recordsa.

Glazbu i tekst potpisuje Jure Stanić May, aranžman i produkciju Tomislav Pehar, a mix i master Saša Miočić. Na gitarama je Miroslav Lesić, a prateći vokali bili su Jadranka Krištof i Dragan Brnas Fudo.

Kopirati
Drag cursor here to close