Nama se nikud ne žuri

Deseti album grupe 'Vatra' je tu

Kao autor i ovog se puta većinski potpisuje Ivan Dečak, a uz njega, dio pjesama napisali su Irena Celio-Cega te Tomislav Franjo Šušak.
Kultura / Glazba | 12. 04. 2019. u 14:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa 'Vatra' snimila je i deseti studijski album 'Nama se nikud ne žuri' nazvan po istoimenom hit singlu otpjevanom u duetu s Massimom!

Na nedavno održanoj dodjeli nagrada Porin, 'Vatra' je osvojila nagradu za Najbolju vokalnu suradnju upravo za naslovnu pjesmu, a osim nje, na novom su se albumu našli i dosadašnji singlovi 'Sekvoje', 'Ukleti Holandez' i aktualna 'Sve je tišina'.

Album 'Nama se nikud ne žuri' nošen je s devet pjesama, a uz duet s Massimom, na pjesmi 'Pitanje i odgovor', 'Vatri' se pridružila i Tonka Matković Šerić, navodi se iz Dallas recordsa.

Video: Vatra - Sve je tišina

Kao autor i ovog se puta većinski potpisuje Ivan Dečak, a uz njega, dio pjesama napisali su Irena Celio-Cega te Tomislav Franjo Šušak.

"Gotovo dvije godine neprekidnog rada rezultiralo je našim desetim albumom 'Nama se nikud ne žuri'. Album na kojem smo uistinu dosta eksperimentirali, ne samo aranžmanski nego i sa zvukom. Nadam se da se to u konačnici i čuje. Držimo si palčeve da publika pusti naše nove pjesme u svoje živote", izjavio je Ivan Dečak.

Kopirati
Drag cursor here to close