Dobitnici

Ulaznice za koncert Galije u Mostaru su osvojili...

Opterećen naslijeđem instant hitova kao 'Digni ruku', 'Kotor' ili 'Još uvek sanjam', Neša Milosavljević se odlučio da, poslije 40 godina karijere, zatvori krug i vrati se korijenima, kompleksnijem sympho rocku.
Kultura / Glazba | 11. 04. 2019. u 09:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bljesak.info je nagradio 10 čitatelja sa po jednom ulaznicom za predstojeći koncert benda 'Galija' u Mostaru. Koncert će se održati 13.4. u OKC 'Abrašević', a dobitnici ulaznica su: Stipan Dodig, Marija Čule, Gordana Krčum, Leila Muftić, Marijan Tustonja, Melanija Prce, Ida Demirović, Damir Antelj, Zdenka Sudar i Dario Ćorić.

Svi koji su osvojili ulaznicu su putem maila obaviješteni o načinu preuzimanja iste. Nagradna igra je realizirana u suradnji s organizatorom koncerta, Kućom muzike i zabave 'Panta rhei' iz Sarajeva.

Foto: Bljesak.info / S prošlogodišnjeg koncerta u Mostaru

Inače, osam godina smo čekali novi album 'Galije'. Opterećen naslijeđem instant hitova kao 'Digni ruku', 'Kotor' ili 'Još uvek sanjam', Neša Milosavljević se odlučio da, poslije 40 godina karijere, zatvori krug i vrati se korijenima, kompleksnijem sympho rocku.

Slušat ćemo pjesme i sa novog albuma, kao i sve stare hitove. Kako saznajemo od organizatora, karte koje su puštene u prodaju na prodajnim mjestima trafika na Rondou i OKC 'Abrašević' su skoro rasprodane, te se samim tim na koncertu očekuje vrlo dobra atmosfera. Ostao je vrlo mali broj ulaznica po cijeni od 15 KM. Dan prije, Galija će koncert održati i u sarajevskom klubu 'Sloga'.

Kopirati
Drag cursor here to close