Gotove pripreme

56. izdanje Prvog glasa Bijelog Polja vas očekuje

Organizatori Vas pozivaju da u što većem broju budete dio publike u dvorani Narodnog pozorišta Mostar kako bi zajedno uživali u izvedbama natjecatelja.
Kultura / Glazba | 08. 12. 2018. u 09:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kulturno - umjetničko društvo 'Bijelo Polje', obavještava javnost da će 9.12. (nedjelja) od 18:30 sati organizirati finalnu večer Međunarodnog festivala pjevača amatera BiH '56. Prvi glas Bijelog Polja-Mostar 2018'.

Na festivalskoj finalnoj večeri, bit će predstavljena 23 izvođača što u natjecateljskom, što u revijalnom programu iz cijele BiH. Izvođače će pratiti ansambl 'Bulevar-bend' pod upravom Enisa Sihirlića. Voditelj programa legendarni Enver Šadinlija. Specijalni gost festivala je pobjednik 'Zvijezde granda' 2017/18 Anid Ćušić.

Narodno pozorište Mostar je mjesto gdje će se festival i održati. Nagrade su osigurane za prvo, drugo i treće mjesto po ocjenama stručnog žirija, kao i nagradu publike. Posebne nagrade ovogodišnjeg festivala su priznanje 'dr. Himzo Polovina' za najboljeg izvođača narodne pjesme i sevdalinke, kao i nagrada 'dr. Đani Salković' za najboljeg izvođača zabavne pjeme po ocjeni stručnog žirija.

Organizatori Vas pozivaju da u što većem broju budete dio publike u dvorani Narodnog pozorišta Mostar kako bi zajedno uživali u izvedbama natjecatelja. Pokrovitelj ovogodišnjeg festivala je ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) te ministarstvo trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ, a generalni sponzor je 'AMUS' Sarajevo.

Svi putevi 9.12. od 18:30 sati vode u Narodno pozorište Mostar, poručuju organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close